Verebecske

Verebecske

Mary Doria Russell
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2013
Terjedelme
560 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 45 mm
Vonalkód
9789636354596

Verebecske


"Briliáns. Egy idegen kultúra és Isten természetének meghökkentő portréja. A történeten érezhető Wells, Ursula K. LeGuin, Arthur C. Clarke és Edgar Rice Burroughs hatása, ennek ellenére bámulatosan eredeti."
- Kirkus Reviews2019 - A Jézus Társasága missziót indít az Énekesek bolygójára. Néhány év elteltével a csapat jelenti, hogy sikerült kapcsolatba lépniük a Rakhat lakóival, ám a híradások egy idő után váratlanul megszakadnak.

2060 - Egyedül az eredeti misszió értelmi szerzője, Emilio Sandoz atya tér vissza a Földre, ahol a felkutatásukra kiküldött mentőexpedíció jelentései alapján "gyermekgyilkos és hímringyó"-ként híresült el. Az alig néhány (földi) évet öregedett, de testileg-lelkileg meggyötört jezsuita pap hosszas lábadozása alatt az ügyben vizsgálódó rendtársainak bőven van idejük elgondolkozni azon, mi történt, mi történhetett. Ki akarta, hogy így legyen?


"Döbbenetesen jó, egyszerre gondolatébresztő és izgalmas regény, amely bebizonyítja: a sci-fi műfaján belül is lehet még találni új ötleteket, újszerű megoldásokat."
- Baltimore City Paper
Borító ár:
3 599 Ft
Korábbi ár:
2 555 Ft
Online ár:
1 080 Ft
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása