Törzsvásárlói Rendszer Szabályzata

Hatályos: 2018.07.25-től, visszavonásig.

Könyvtündér Törzsvásárlói Programra vonatkozó rendelkezések

A Könyvtündér Törzsvásárlói Program általános leírása

a. A Tóthágas Plusz Kft., a Könyvtündér webshop üzemeltetője (továbbiakban: Tóthágas) üzemelteti a Könyvtündér Törzsvásárlói Programot (továbbiakban: Program).
b. A Tóthágas a konyvtunder.hu oldalon a Vásárlók részére Programot üzemeltet.
c. A Programban a konyvtunder.hu oldalon lebonyolított vásárlásaik után a regisztrált, a shopba belépve lévő vevők pontokat (Tündérpontokat) gyűjtenek törzsvásárlói számlájukon. Az összegyűjtött pontok a pénzügyileg rendezett, lekönyvelt vásárlás/vásárlások után válik/válnak felhasználhatóvá. Az aktuális pontállás, belépett állapotban a profil menüben, illetve a kosár funkcióban bármikor megtekinthető.
d. A Programban való részvétel a Könyvtündér webshop által mindenkor közzétett szabályok automatikus elfogadását jelenti.
e. A Program határozatlan ideig érvényes/visszavonásig érvényes.
f. A Tóthágas jogosult bármikor megszüntetni a Programot, amiről a Törzsvásárlók számára előzetes értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a megszüntetésig gyűjtött, de még fel nem használt pontok tekintetében.
g. A Program működése során a vonatkozó adatvédelmi szabályok figyelembe veendőek.

A Program jogosultjai

a. A részvételre minden Vásárló jogosult, aki regisztrál az oldalon és leadott rendeléseit mindig belépett állapotban bonyolítja és adja le. 
b. A Programban való részvétel nem jár hátránnyal, a pontok beváltása önkéntes.

A Pontok (Tündérpontok) gyűjtéséről

a. A Program elindulásától, azaz 2018. 07. 25-től kezdve regisztrált vásárlóink számára elérhető, akik mindig belépett állapotban adják, adták le rendeléseiket. A nem belépett állapotban lévő rendelésekkel, illetve a regisztráció nélküli rendelésekkel pont nem gyűjthető.
b. A pontszámítás alapja a vásárló által készpénzben, bankkártyával, vagy személyes átvétel során a Tóthágas Plusz Kft. által kibocsátott ajándékutalvánnyal megfizetett egyes termékek forintban kifejezett értéke. A termékért kapott pont mindig a termékért aktuálisan fizetendő árból kerül meghatározásra. A megvásárolt termék egységárának forintban meghatározott értékének minden 100 Ft-ja után 10 pont jár, amelynek a levásárlási értéke a valóságban 1 Ft. 100 Ft-nál alacsonyabb rész esetén lefele kerekítés történik. (Ha tehát egy termék árának forintban meghatározott értéke 2999 Ft, úgy a termékért 290 pont jár.)
c. A Könyvtündér egyes akciók keretében időnként meghatározott vásárlói műveletekre (pl.: hírlevél-feliratkozás, kvízben való részvétel, Black Friday-akció, stb.) vonatkozóan további extra pontot, pontokat írhat jóvá a vásárló számlaegyenlegén.

d. Az aktuális pontegyenleg belépett állapotban a vásárló profiljában megtekinthető. 

e. Az aktuális rendeléssel gyűjthető pontokat a rendelés visszaigazolásakor elküldött e-mailben lehet megtekinteni. 

f. Termékeknél 35% kedvezménynél vagy felette nem jár Tündérpont. 

g. Az üzemeltető egyes termékeket megjelölhet, melynek megvásárlása során nem jár Tündérpont. Pontok jóváírása/levonása

a. Az adott vásárlással megszerezhető pontok jóváírása a pénzügyi teljesítést követő napon történik, illetve, amikor a lekönyvelt tételek megjelennek a Vásárló személyes profiljában.
b. A konyvtunder.hu-n leadott megrendelés esetén a megrendelés és az átvétel időszaka között úgynevezett zárolt – fel nem használható – státuszba kerülnek a jóváírható pontok, akkor kerül fel a számlára, amikor a Vásárló kiegyenlítette a megrendelés értékét, és az lekönyvelésre került a rendszerben.
c. A sikertelen, azaz nem teljesült megrendelésekért – amely okától függetlenül lehet a Könyvtündér részéről át nem adott, vagy a Vásárló által megrendelt, de át nem vett termék – pont jóvá nem írható. Ha a vevő a futárszolgálattól vagy átvételi ponton nem veszi át a megrendelt terméket, megrendelése (vásárlása) törlésre kerül, a gyűjthető pontok a teljesítetlen rendelés lekönyvelése után nem kerülnek fel a pontgyűjtő számlára.
d. Teljesült megrendelést követően a Könyvtündértől átvett, de a Vásárló által az átvételt követően a termék (több megrendelt termék esetén a megrendeltekből egyes termékek) visszaküldése esetén (így pl. elállás) általános szabály, hogy a visszaküldött termék után korábban jóváírt pont levonásra kerül. Ha azonban a megrendelt termék(ek)et a számlatulajdonos reklamációja miatt, de nem elállási szándékkal küldi vissza a Könyvtündérnek, úgy a Könyvtündér ügyfélszolgálata a reklamáció ügyfélszolgálati felülvizsgálatát követően, egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért jóváír-e pontot. Bolti rendelés, átvételt követő elállás esetén a terméket kizárólag abba az üzletbe lehet visszavinni, ahol a vásárlás történt (kivéve, ha megrendeléskor bankkártyával kifizette, mert azt a Központba 1047 Budapest, Perényi Zsigmond utca 15. kell eljuttatni,) és a vásárlást igazoló blokk bemutatása is mindenképpen szükséges. Ebben az esetben az itt gyűjtött pontok szintén elvesznek, utólagos levonásra kerülnek a pontgyűjtő számláról.
e. A pontok folyamatosan gyűjthetők és felhasználhatók, nincs időkorlát vagy zárási nap.
f. A Tóthágas fenntartja magának a pontgyűjtésben részt vevő termékek változtatásának jogát.
g. Az a Vásárló, aki regisztrált a konyvtunder.hu oldalon, belépett állapotban van, és a teljesített rendelései által pontgyűjtésre jogosult, az a személyes menüjében (Profilom) megtekintheti aktuális egyenlegét.

Pontok beváltása

a. A Vásárló pontegyenlegén elérhető pont beváltható a vásárlás során. A beváltást a Vásárlónak kell kezdeményeznie. A beváltási szándék a konyvtunder.hu oldalon a kosár menü képernyő „Pontgyűjtő akció" szekciójában ezt a funkciót jelző, engedélyező ikonra kattintva végezhető el. Itt látható, hogy mennyi pont áll rendelkezésre. A mezőbe be kell írni a beváltandó pontértéket, utána rá kell nyomni a "Beváltom" gombra. Adott pont egy rendelésen belül maximum a rendelési érték 50%-ig váltható be. A szállítási díj, ha van, nem számít bele a rendelési értékbe.
b. A vásárlás során beváltható minimum pontérték 5 pont termékenként. (pl.: kosárban 3 db termék esetén a minimum beváltható pont: 15)
c. beváltás során 10 pont egyenértékű 1 Ft-tal.
d. A pontok beválthatóak a Könyvtündér aktuális kínálatában megtalálható termékeire, műfaji, termékköri megkötés nélkül.
e. Az adott vásárlás során beváltható pontmennyiség maximum a kosár fizetendő értékének 50%-a lehet. A szállítási díj, ha van, nem számít bele a rendelési értékbe.

Egyéb szabályok

a. A konyvtunder.hu oldalon regisztrált felhasználó, aki egyben pontgyűjtő számlával is rendelkezik, a pontokkal kapcsolatos e-mailes értesítésekről bármikor leiratkozhat.


A Programban való részvétel feltételei

a. A konyvtunder.hu oldalon keresztüli regisztráció során jelen Szabályzat pontjainak tudomásul vételével a Vásárló elfogadja a Könyvtündér Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti, módosíthatja.
b. Amennyiben a Program bármely részével a Könyvtündér visszaélést tapasztal, úgy a Tóthágas Plusz Kft. jogosult az illető magán- vagy jogi személy részvételét a Programban megszüntetni, beleértve a számlán jóváírt pontegyenleg törlését is, valamint a visszaélővel szemben az őt ért kárért a kár összege erejéig a kárt érvényesíteni.
c. Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Tóthágas jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a számlát letiltani.
d. A Tóthágas jogosult Törzsvásárlói Rendszerének Szabályzatát egyoldalú döntésével bármikor módosítani. A szabályzat módosításáról a Könyvtündér webshop a Törzsvásárlókat a módosítás hatályba lépését követően megfelelő módon (e-mail vagy a konyvtunder.hu oldalon, illetve az értékesítő helyen kihelyezett közlemény) tájékoztatja. A Programban való további részvétellel a Törzsvásárlók a megváltozott szabályokat tudomásul veszik.
Adatok kezelése és védelme

A virtuális pontgyűjtő számla elfogadásával, személyes profilban való rögzítésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait, és a Program igénybevételével kapcsolatos egyéb adatokat (vásárlás időpontja, vásárolt termékek stb.) a Könyvtündér a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, illetve a vásárlói szokásoknak a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében történő kiértékelése, valamint a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása céljából kezelje. A program működtetéséhez szükséges adatokat a Tóthágas Plusz Kft. bizalmasan kezeli, mindenben eleget tesz az Európai Unió adatvédelmi rendeletében foglaltaknak (GDPR-határozat). A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a számla letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

Felelősség

A Tóthágas Plusz Kft. nem felel a számlákkal kapcsolatos visszaélésekért, például azért sem, ha valamilyen külső személy, tényező a Vásárló felhasználói fiókját feltöri, számláját, gyűjtött pontjait jogosulatlanul használja, nevében fals, teljesíthetetlen rendeléseket ad le, követ el, visszaél a Vásárló adataival. A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben áfával növelt bruttó értéket jelentik. Ez a szabályzat teljes körűen hatálytalanítja a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.
Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Könyvtündér Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek: e-mail: info@konyvtunder.hu.