Viszonteladók jelentkezését várjuk!

Könyvesboltok, webshopok, könyvtárak, iskolák, egyéb kereskedések, melyek fő termékként foglalkoztatnák a könyvet, most jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak nagykereskedésünktől.

Vásárlási, jelentkezési feltételek

a. A jelentkezés regisztrációhoz kötött, melyet a Könyvtündér Webshopban lehet megtenni a Regisztráció menüpont alatt, ahol a regisztráció során meg kell jelölni, hogy Ön viszonteladóként kíván regisztrálni.

b. Regisztrációja bekerül a Tóthágas Plusz Kft. nagykereskedésének partnertörzsébe, ahol az erre illetékes személyek elbírálják a jelentkezést, és pozitív válasz esetén regisztrálják Önt, mint viszonteladót. Ajánljuk, hogy még a regisztráció előtt érdemes egy ismertető levelet küldeni a beszerzésnek, ahol az Ön által küldött adatok alapján előzetes információt lehet kérni az árrésről, kondíciókról, fizetési- és szállítási feltételekről. Kontakt személyek: Szabó Zoltán, Kereskedelmi Igazgató szabo.zoltan@tothagasplusz.hu és Szepesi Ádám, Értékesítési Vezető szepesi.adam@tothagasplusz.hu

c. Az elbírálásról, legyen az pozitív vagy negatív, Ön értesítőt kap. Pozitív elbírálás esetén, ha újra belép az oldalra, akkor már a saját árrésviszonya alapján adhat le rendelést, mely a Tóthágas nagykerbe érkezik be, és a rendelést is a nagyker munkatársai szolgálják ki. A webshop csak mint rendelés leadási felületként szolgál. Rendelése aktuális állapotával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tud érdeklődni. Telefonon: 06-1-369-2062 E-mailen: rendeles@tothagasplusz.hu

d. Viszonteladónál a minimum rendelési érték, éves átlagban havi 50.000 Ft. Aki folyamatosan ez alatt rendel, a következő felülvizsgálatnál kikerül a rendszerből.

e. Kiszállítási idő 2-4 munkanap.

f. A küldeményeket a GLS szolgáltatóval, kartondobozban adjuk fel, utánvétes fizetési móddal. Kiszállítás csak Magyarország területén lehetséges, külföldre nem adunk fel csomagot.

g. 50.000 Ft rendelési érték alatt nem áll módunkban csomag összekészítést végezni, az ez alatti rendeléseket személyesen telephelyünkön lehet átvenni. 1047 Budapest, Perényi Zsigmond utca 15. Hétfőtől-péntekig 8 és 15 óra között. Telephelyünkön készpénz fizetésre van lehetőség. Kérjük, hogy mielőtt eljönne az áruért, telefonon érdeklődjön az állapotáról. Telefon: 06-1-369-2062

h. Rendelését kérheti személyes átvételre is, ilyenkor nincs szállítási költség. 1047 Budapest, Perényi Zsigmond utca 15. Hétfőtől-péntekig 8 és 15 óra között. Telephelyünkön készpénz fizetésre van lehetőség. 

i. Kiszállítás esetén 50.000 Ft rendelési érték alatt nem adunk fel csomagot. A kiszállítás díja 3990 Ft/doboz, dobozonként maximum 25 kg-ig. 100.000 Ft rendelési érték felett ingyenes a szállítás! 

j. Kérjük, hogy megrendelését minden esetben zárja le, mert csak lezárt, elküldött rendelésekkel áll módunkban foglalkozni.

k. Jelentkezéskor nem áll módunkban elfogadni: tartalom nélküli oldalakat (fejlesztés alatt, térjen vissza később, hamarosan…), obszcén szavakat, kifejezéseket tartalmazó oldalakat, szexuális és felnőtt tartalmú oldalakat, gyűlöletet keltő, erőszakra uszító oldalakat, fajra, nemre, vallásra, népcsoportra vagy szexuális másságra vonatkozó diszkriminációt tartalmazó oldalakat, illegális tevékenységre felhívó, vagy ilyen tartalmakat hordozó oldalakat.

l. Termék- vagy számlareklamációval kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken kereshet minket: Telefonon: 06-1-369-2062 E-mailen: rendeles@tothagasplusz.hu

m. Visszáru lehetőségére nincs mód, az ajánlott értékesítési mód fix értékesítés. Ha úgy látja, hogy az Ön cége, vállalkozása jóval komolyabbat képes forgalmazni, akkor egyéni ajánlat ügyében keresse értékesítési csapatunkat. Szabó Zoltán szabo.zoltan@tothagasplusz.hu, Szepesi Ádám szepesi.adam@tothagasplusz.hu, Klinkó Richárd klinko.richard@tothagasplusz.hu

n. Bővített, több címszámos rendelését CSV file feltöltésével is leadhatja. Belépés után a profiljában tudja feltölteni a listát, mely aztán a kosarába kerül és onnan a szokott módon be tudja küldeni a rendelését a nagykereskedésbe.

Ha úgy gondolja, hogy az Ön cége, vállalkozása megfelel az itt feltüntetett feltételeknek, még ma regisztráljon viszonteladóként az oldalunkon (www.konyvtunder.hu).

Az érdeklődő e-maileket ide várjuk: szabo.zoltan@tothagasplusz.hu, szepesi.adam@tothagasplusz.hu

Viszonteldóként a leadott rendelésekkel kapcsolatban telefonon a következő számokon érdeklődhet: 369-2062 és a 369-2670.

Budapest, 2022.

Tóthágas Plusz Kft.

(Tóthágas könyvnagykereskedés)