Szemenszedett mese

Szemenszedett mese

Vavyan Fable
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Fabyen Kiadó
Kiadás éve
2023
Terjedelme
336 oldal
Dimenzió
120 mm x 200 mm x 24 mm
Vonalkód
9786156522016

Szemenszedett mese


Vis Major és Kyra Emett, a Fertő City éji utcáin cirkáló civil ruhás zsaruk és társaik, Ryan, a másodállásban nemzőbanki donor, Juno, a hancúrka-tesztelő, továbbá Lucas, Blick és a többiek ismét akcióba lendülnek.
Mennek, ahová riasztják őket, meghiúsult esküvőre, családi drámához, lövöldözős buliba, ijesztően elhagyatott helyekre, bárhova, ahol szükség van a szakértelmükre, teliholdkor, tébolyult szélviharban és golyózáporban is.
Ott vannak az okosóra-applikáció révén lebukott csapodár fickó majdnem-kivégzésénél, a Csókkirály nevű lebujnál, amikor az öltáncosnőért kergült Kendricet kipenderítik; ott vannak a mások vérén szerzett jachton, és delfinúszásra okítják a közvész tulajdonost, csapadékvízaknába zuhannak bomló tetemek mellé.
Mindezek következtében Kyra megállapíthatja: minél régebben vagyok zsaru, annál kevésbé értem, mit miért művelnek az emberek.
S miután egykedvesét, Vis Majort félig-meddig agyonölik, rádöbben, hogy olykor az élet is úgy elszürkül, mint egy tányérsapka.
Borító ár:
4 799 Ft
Korábbi ár:
3 359 Ft
Online ár:
3 503 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +350 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása