Démontangó (3. kiadás)

Démontangó (3. kiadás)

Vavyan Fable
Várható megjelenés
2021. 05. 10.
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Fabyen Kiadó
Kiadás éve
2021
Dimenzió
125 mm x 200 mm x 0 mm
Vonalkód
9789639300965

Démontangó (3. kiadás)


A Halkirálynő-sorozat szerzőjének ezen könyve az olvasó által jól ismert vérbő humor­ral és érzelgősséget kerülő humanizmussal megírt, lebilincselő kalandregény.

Az egyik főhős – Lila Li Dzsin – a gerillaháborúban kommandóskiképzést kapott, függetlenségét az érzelmektől is óvó, izgalmas újságírónő, kemény, már-már férfias karakter.

A másik főhős – Ro­bin Von Thomas – rendőrségi fejes, alig túl egy súlyos haslövésen. Szívós, elszánt zsaru. Ellenfelei úgy vélik, megfékezhetik felesége meggyilkoltatásával.

Ez ügyben találkoznak. Bizony, a légkör nem baráti. Összecsapásaik durvák, kíméletlenek. Sejteni lehet, hogy nem sétagalopp vár rá­juk.
Hőseink az egymásnak tett apró szolgálatok közben – úgymint a másik életének többszöri megmentése – összefognak a polgárháborúból hazaszökött maroknyi fegyveressel, a magukat gladiátoroknak nevező halálkatonákkal, hogy felszámolják a titkos katonai kiképzőtelepet. Akció akciót követ, s az egyre szorosabb harci szövetségből kibontakozik egy félénken, visszafogottan induló, romantikus, nagy szerelem.
Eredeti ára: 3 499 Ft
2 449 Ft Internetes ár (fizetendő)
30 %
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +244 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása