Sötét vadvirágok - Rutherford park 2.

Sötét vadvirágok - Rutherford park 2.

Elizabeth Cooke
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2017
Terjedelme
336 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 30 mm
Vonalkód
9789636356187

Sötét vadvirágok - Rutherford park 2.


A yorkshire-i, csodálatos szépségű, ötszáz éves Rutherford Park lakóinak viszonylag békés élete immár a múlté.
1915 májusában Lord Cavendish, Rutherford nyolcadik earlje és felesége, Octavia, húszéves Harry fiukért aggódik, aki Franciaországban a Királyi Repülőhadtestnél pilótaként szolgál. A hazafias lelkesedés hatására a Park fiatal férfi alkalmazottai is kiképzőtáborokba, majd a Csatornán túli hadszínterekre mennek harcolni a németek ellen. Otthon maradó szeretteikre gondolva próbálják elviselni a háború iszonyatos borzalmait. A frontról sebesülten térnek vissza, vagy életüket áldozzák hazájukért. A német torpedók még a világ akkori leggyorsabb utasszállító hajóját, a Lusitaniát is elsüllyesztik, amikor Amerikából Liverpoolba tart, ártatlan civilekkel, főleg asszonyokkal és gyerekekkel a fedélzetén.
Harry gépét is találat éri, ő súlyosan megsebesül, és francia hadikórházba kerül. Apja szívbetegsége miatt édesanyja megy érte a folkestone-i kikötőbe, és hazaviszi Rutherford Parkba gyógyulni.
Vajon sikerül-e őt otthon marasztalniuk, vagy visszatér a csatamezőre? És túlélte-e Octavia amerikai szerelme a Lusitania pusztulását?
A Tisztelt Olvasó választ kap e kérdésekre, ha elolvassa Elizabeth Cooke izgalmas új regényét.
Borító ár:
4 299 Ft
Korábbi ár:
3 052 Ft
Online ár:
2 579 Ft
- 40%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása