Rutherford kapui - Rutherford park 3.

Rutherford kapui - Rutherford park 3.

Elizabeth Cooke
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2019
Terjedelme
352 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 32 mm
Vonalkód
9789636356521

Rutherford kapui - Rutherford park 3.


1917 áprilisát írjuk. A Cavendish család széthullóban. Harry két évvel korábbi sebesülése után ismét a kontinensen van, ám már nem pilótaként szolgál, csak azok kiképzőjeként. A fájdalomnál, mely sebesülése és a műtét óta gyötri, kínzóbb az érzés, hogy többé nem ülhet repülőgépbe. A feleslegesség érzése rányomja bélyegét mindennapjaira. Vajon lesz-e még lehetősége újra felszállni és fritzekre vadászni?
Rutherfordban mindeközben örömre ad okot, hogy a család legfiatalabb gyermeke, az immár tizenkilenc éves Charlotte feleségül megy Michael Prestonhoz, akit ápolónőként a kórházban ismert meg. Szülei boldogsága nem is lehetne nagyobb, Charlotte számára azonban idegen ez az új szerep, és a fiatal nő lassan olyan felfedezést tesz, mely talán még anyja tetténél – az asszony amerikai szeretője miatt elhagyta a férjét – is nagyobb megbotránkozást fog kiváltani az előkelő családban.
Az izgalmakkal teli trilógia harmadik, befejező kötetéből az olvasó a kontinensen dúló háború borzalmait, azoknak a katonákra tett hatását ugyanúgy megismerheti, mint a hadszínterektől távol eső, ám közel sem nyugodt, angliai vidéki élet mindennapjait.
„Egyszerűen finom ez a sorozat... akárcsak a Downtown Abbey. Függőséget okoz, mint a szappanoperák.? – Record-Courier
Borító ár:
4 299 Ft
Korábbi ár:
3 138 Ft
Online ár:
3 052 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása