Sóhajok vizén /Az őrzők-trilógia 2.

Sóhajok vizén /Az őrzők-trilógia 2.

Nora Roberts
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve
2017
Terjedelme
352 oldal
Dimenzió
121 mm x 198 mm x 25 mm
Vonalkód
9789634064077

Sóhajok vizén /Az őrzők-trilógia 2.


Új királynőjük megünneplésére a Hold három istennője három csillagot teremtett, egyet tűzből, egyet jégből, egyet pedig vízből. A csillagok azonban alázuhantak az égboltról, veszélybe sodorva így az összes világot. Három férfi és három nő egyesült erővel a csillagok keresésére indul...
Annika, a sellőlány a tenger szülötte, és a tengerbe kell visszatérnie majd, ha megtalálták valamennyi csillagot. Annika új ebben a világban, döbbenetes tisztasága és szépsége, kecses mozgása már a Tűz csillagának keresése során elkápráztatja öt barátját.
Sawyer King, az utazó időn és téren át repítette az őrzőket Capri szigetére, ott rejtőzik ugyanis a Víz csillaga. Sawyert lenyűgözi a lány a maga valódi elemében, de tudja, ha beengedi Annikát a szívébe, nincs az az iránytű, ami visszavezetné oda, ahol biztos talaj van a lába alatt.
Ellenségük a sötétben forralja vérszomjas tervét. Egy csillagot már elveszített, de ő vérre szomjazik, a sellőlányéra a vízben, az utazóéra a szárazföldön. Veszélyes új fegyvert kovácsol hát, halálosat és kiszámíthatatlant. Azaz emberit.
Borító ár:
2 990 Ft
Korábbi ár:
2 093 Ft
Online ár:
2 183 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása