A mágia diadala - A Kiválasztott Krónikája 3.

A mágia diadala - A Kiválasztott Krónikája 3.

Nora Roberts
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve
2021
Terjedelme
536 oldal
Dimenzió
140 mm x 210 mm x 33 mm
Vonalkód
9789635661534

A mágia diadala - A Kiválasztott Krónikája 3.


Nora Roberts, a New York Times bestseller írónője, a Napfogyatkozás és a Csont és vér után A mágia diadalában befejezi lenyűgöző új trilógiáját.
Miután a Végzetnek nevezett betegség elpusztította a civilizációt, a mágia mindennapossá vált, és Fallon Swift azzal töltötte az ifjúságát, hogy elsajátítsa minden csínját-bínját. Fallon addig nem élhet békében, amíg fel nem szabadítja azokat, akiket a kormány vagy a fanatikus Tisztaság Harcosai üldöznek. Eltökélt szándéka, hogy még azokat is megmentse, akik félelemből vagy gyengeségből bűnrészességet vállaltak ezzel a gonosszal… ha valóban megmenthetők.
Duncanhez, a harcostársához fűződő köteléktől megerősödve Fallonnak már számtalan alakváltót, manót és hétköznapi embert sikerült megmentenie. Most segítenie kell nekik, hogy meggyógyuljanak… és újra felfedezzék a fényt és a hitet magukban. Mert bár születésétől fogva ő a kiválasztott, akkor is csak egyetlen ember. És most, hogy egy régi nemezissel néz szembe, az ellenség fellegvárára veti a tekintetét, és beteljesíti a sorsát – hogy helyreállítsa a titokzatos pajzsot, amely egykor mindannyiukat védte –, egész hadseregre lesz szüksége…
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
2 793 Ft
Online ár:
2 913 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása