Lány a tükörben

Lány a tükörben

Susan Meissner
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2021
Terjedelme
368 oldal
Dimenzió
145 mm x 210 mm x 30 mm
Vonalkód
9789636357726

Lány a tükörben


A reneszánsz jelentése megújulás, ez az a szó, melynek minden betűjét remény járja át.

Meg szerkesztőként dolgozik egy könyvkiadónál, s legnagyobb vágya, hogy végre elutazzon Firenzébe. Kislány kora óta dédelgeti ezt az álmot, melyet elsősorban olasz nagymamája és a falán lógó festmény inspirált. A lány a munkája révén nemrégiben megismert egy szerzőt, Sofia Borellit, aki Firenzében él, és azon túl, hogy könyvet ír a századokkal korábban élt Medici hercegnőről, Nora Orsiniről, állítása szerint ő is a Mediciek egyik utolsó leszármazottja. Mikor Meg a nem túl megbízható apjával végül megbeszéli, hogy utaznak álmai városába, a férfi eltűnik, így a lány kénytelen egyedül nekivágni a kalandnak.

Miután Sofia, Meg és Nora története keresztezi egymást, minden megváltozik, és sok kérdést kell megválaszolniuk: Mi van, ha a reneszánsz nem csupán egy szó? Mi van, ha ez az, ami akkor történik, mikor az embernek van bátorsága elhinni, hogy változtathat az életén?
xxx

„A karakterek még jóval a könyv becsukása után is az olvasóval maradnak. Olvasás közben pedig arra gondolunk, a szerző hogyan képes ekkora kegyelemmel írni azokról az érzésekről és emlékekről, melyek fogva tartanak bennünket.”
– Jane Kirkpatrick

„Valószínűleg ez a legszebb történet, amit valaha olvastam. Susan Meissner költői szintre emelte a könyvét, teljesen belevesztem a világba, melyet teremtett. A történet három szálon fut, melyek megdöbbentő, lenyűgöző és varázslatos egésszé állnak össze. Teljesen beleszerettem.”
– Mary Connealy

„Merüljön el ebben a sodró lendületű csodás történetben, miközben Olaszország szépségei és titokzatossága veszi körül. Ráadásul akár egy életre való útmutatásra lelhetünk a sorok között. Hangosan kiáltja majd, hogy magnifico!”
– Jenny B. Jones, a Tiéd leszek szerzője

„Letehetetlen történet, mely az elejétől a végéig elbűvölni az olvasóját. A történelmi részletek, az eleven karakterek és az egymásba fonódó drámai szálak izgalmas olvasmánnyá teszik a történelem és a romantika rajongói számára.”
– Publisher’s Weekly

„Meissner a reneszász korba repíti az olvasót ebben a szerelemről, veszteségről, megbocsátásról és elengedésről szóló lírai történetben.”
– Karen White, a Hazatérés és Köztes idő szerzője

„Gyönyörű történet szerelemről, veszteségről, áldozathozatalról és a kötelékekről, melyek összekapcsolnak bennünket az idő folyamán.”
– Susanna Kearsley, Az emlékek háza szerzője

„Magával ragadó történet, melynek olvasása közben azt kívántam, bárcsak megállna a világ, hogy rendesen kiélvezhessem. A szerző élénk képeket festve fűz össze idősíkokat és karaktereket. Ezúttal egy firenzei úttal ajándékoz meg minket, a művészet és a történetek otthonába repít.”
– Cara C. Putman
Borító ár:
3 690 Ft
Korábbi ár:
2 620 Ft
Online ár:
2 214 Ft
- 40%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása