Fehér léckerítések

Fehér léckerítések

Susan Meissner
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2023
Terjedelme
384 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 25 mm
Vonalkód
9789636358389

Fehér léckerítések


A nagy sikerű A körömvirágos sál, Szerencsés csillagzat és a A háború utolsó esztendeje című bestsellerek szerzőjének új regénye.

„Gyönyörű, mégis kísérteties ábrázolása annak, ami egy tökéletesnek tűnő külvárosi család

kifelé mutatott cukormáza alatt rejlik.

– Mary DeMuth

Amikor a bátyja, a család fekete báránya eltűnik, Amanda Janvier készséggel befogadja tizenhat éves unokahúgát, Tallyt. A lány lényegében árva: az édesanyja meghalt, és egy olyan apával élt, aki ott nevelte, ahol épp találta magát, és a rázós ügyei miatt folyton tovább kellett állnia.

Amanda úgy képzeli, hogy ő, a férje, és két tizenéves gyerekük stabilitást és egy „normális” élet esélyét tudják nyújtani a lánynak.

A tizenhét éves Chase Janvier hosszú évek óta nem látta az unokatestvérét, és a furcsa élete iránti enyhe kíváncsiságon túlmenően nem számít arra, hogy az érkezése különösebb hatással lesz rá. Tally és Chase akkor kerülnek közelebb egymáshoz, amikor a szociológiaprojektjükhöz interjút készítenek két holokauszttúlélővel, és hirtelen megdöbbenve ébrednek tudatára, hogy az egész család elhallgatott, a múltból visszhangzó titkokkal és azzal a felismeréssel viaskodik, hogy a tragikus helyzetek nem szűnnek meg attól, ha nem vesznek róluk tudomást.

Vajon Tally jelenléte szétzilálja gondosan felépített világukat, lerombolja az „amerikai álom” szimbóluma, a fehér léckerítés mögött zajló élet illúzióját és feltárja az elrejtett múltat, ami tönkreteheti mindnyájukat – vagy segíthet nekik rátalálni az igazságra anélkül, hogy elveszítenék egymást?

xxx

„Ez az írás olyan izzó, mint a tiszta láng. Susan Meissner ismét egy családi történettel jelentkezik, amely magával ragad, és az utolsó oldal után is veled marad.”

– James Scott Bell

„Elgondolkodtató betekintés egy rosszul működő családba, amely azt gondolja, hogy működik, és abba, hogyan szolgálhat számukra egy kívülálló a kegyelem eszközeként. Vigyázat: készülj fel, mert egész éjszaka ébren tart!

– Elizabeth Musse
Borító ár:
5 490 Ft
Korábbi ár:
3 898 Ft
Online ár:
3 294 Ft
- 40%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása