A kastély

A kastély

Danielle Steel
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Maecenas Kft.
Kiadás éve
2020
Terjedelme
320 oldal
Dimenzió
120 mm x 200 mm x 20 mm
Vonalkód
9789632034225

A kastély


Winona Farmington mindig arról álmodozott, hogy az egyetem elvégzése után elköltözik otthonról, az unalmas kis michigani városkából. De az élet közbeszólt, és ő lehorgonyzott egy olyan munkahelyen, ahol kreativitását nem becsülik, és egy olyan férfi mellett, aki csak a testét szereti. Harmincnyolc évesen már kezd beletörődni, hogy az álmodozás nem neki való, és vigasztalódásképpen egy hihetetlenül népszerű tévésorozat, az 1920-as évek Angliájában játszódó Beauchamp Hall világába menekül.

Ám amikor egyetlen nap történései megszakítják életének lélekölő mo-notóniáját, rádöbben: itt az ideje, hogy változtasson. Egy hirtelen elhatározással elutazik abba az angol kisvárosba, amelynek kastélyában kedvenc sorozatát, a Beauchamp Hallt forgatják. Elbűvöli a hely, az ott élő emberek, és összebarátkozik a stábtagokkal is, aminek köszönhetően végre kamatoztathatja alkotó- és szervezőkészségét.

Egy kibontakozó szerelem és az ígéretes szakmai előmenetel hatására Winona sokkal tovább marad a történelmi kisvárosban, mint azt korábban gondolta...
Borító ár:
2 799 Ft
Korábbi ár:
2 015 Ft
Online ár:
2 043 Ft
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása