Egy jó feleség - Menekülés egy életből, melyet nem én választottam

Egy jó feleség - Menekülés egy életből, melyet nem én választottam

Meg Masters, Samra Zafar
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2023
Terjedelme
368 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 26 mm
Vonalkód
9789636358129

Egy jó feleség - Menekülés egy életből, melyet nem én választottam


Samra Zafar, a pakisztáni kamaszlány nagy terveket sző a jövőre nézve: egyetemre szeretne járni, és megtalálni a saját útját. Ám még húszéves sincs, amikor úgy látszik, le kell mondania az álmairól - férjhez megy a Kanadában a régi muszlim tradíciók szerint élő Ahmedhez. Nem sokkal azután, hogy a lány megérkezik új otthonába, rá kell jönnie, hogy az élete messze nem olyan lesz, mint amilyennek elképzelte. Új családja ahelyett, hogy támogatná, börtönbe zárja - fizikai és érzelmi szempontból egyaránt.
Önéletrajzi regényében Samra elmeséli a hosszú évek történetét, amire megteremtette magának a körülményeket ahhoz, hogy két lányával el tudjon menekülni bántalmazó házasságából. Keményen harcolt, míg végül sikerült megvalósítania az álmait. Kockáztatott - tudta, hogy abban a közegben, amelyet születése óta ismert, akár számkivetetté is válhat, mégis volt ereje szembeszegülni az elvárásokkal, és hátrahagyni a múltját.Borító ár:
5 999 Ft
Korábbi ár:
3 899 Ft
Online ár:
4 259 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +420 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása