Időszakos böjt - Egézséges fogyókúra - Sok-sok praktikus MEAL PREP TIPPEL

Időszakos böjt - Egézséges fogyókúra - Sok-sok praktikus MEAL PREP TIPPEL

Szakácskönyv
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Naumann & Göbel Verlagsgesellschaft Mbh
Kiadás éve
2022
Terjedelme
112 oldal
Dimenzió
210 mm x 240 mm x 9 mm
Vonalkód
9783625190851

Időszakos böjt - Egézséges fogyókúra - Sok-sok praktikus MEAL PREP TIPPEL


Még soha nem volt a fogyás ennyire egyszerű, hatékony és egészséges! Nincs kalóriaszámolgatás, farkaséhség, jojóeffektus. Kezdd el még ma a böjtöt!

Ebben a könyvben több mint 50 receptet találsz praktikus felosztásban - reggeli, ebéd, vacsora - böjti időszakra és böjtmentes napokra egyaránt. Az alapelv egészen egyszerű! A hét öt napján korlátozások nélkül választhatsz az ízletes ételek közül. A böjti napon a speciális böjti ételek fejezetből választhatsz három ételt - ez az 5/2-es módszer. Vagy ehetsz 8 órán belül három kisebb fogást, a fennmaradó 16 órában pedig semmit - ez a 16/8-as módszer. A választás a tiéd, döntsd el, hogy melyik módszer illeszthető be jobban az életedbe.

Az étlep összeállításában segítséget ad a praktikus heti terv, és számos meal prep tipp is tartozik a receptekhez, hogy könnyebb legyen az ételek előkészítése. A részletes bevezetőben minden szükséges információt elolvashatsz.
Borító ár:
2 499 Ft
Korábbi ár:
1 749 Ft
Online ár:
1 774 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +170 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása