A sztyeppei farkas /A hódító 1.

A sztyeppei farkas /A hódító 1.

Conn Iggulden
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve
2010
Terjedelme
526 oldal
Dimenzió
145 mm x 225 mm x 35 mm
Vonalkód
9789636893415

A sztyeppei farkas /A hódító 1.


Temüdzsin, a Farkasok kánjának második fia még csak tizenegy éves, amikor apja orvtámadás áldozata lesz. A törzs kiveti magából és magára hagyja a családot. Éhhalál fenyegeti az anyát és gyermekeit a vad mongol pusztákon.
Kegyetlen próbatételek sora vár a hirtelen férfivá érő Temüdzsinre. A fiú azonban minden - mégoly kegyetlen - megpróbáltatást túlél, mert gyorsan megtanulja hogyan kell szembeszállni a természet és az ember okozta veszélyekkel. Temüdzsin a hasonló sorsra jutott embereket és klánokat gyűjti maga köré, és új törzsi öntudatra ébreszti őket. Élete legválságosabb korszakaiban is az a cél vezeti, hogy egyesítse ezeket a harcoló népeket, s ők legyenek a mongolok, az ezüst nép, ő maga pedig a világhódító Dzsingisz kán.
Conn Iggulden a tőle megszokott sodró lendületű, izgalmas, filmszerűen pergő cselekménnyel vezeti végig az olvasót a mongolok legendákkal teli világán.
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
2 443 Ft
Online ár:
2 548 Ft
- 27%
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +750 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása