Az uralkodó 1. /Róma kapui

Az uralkodó 1. /Róma kapui

Conn Iggulden
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve
2014
Terjedelme
477 oldal
Dimenzió
150 mm x 230 mm x 35 mm
Vonalkód
9789636899080

Az uralkodó 1. /Róma kapui


Az i. e. I. században egy Róma városán kívül fekvő birtokon két fiatal fiú szenvedi végig a hagyományos nevelés minden kínját, így készülnek az életre: katonák lesznek és vezérek, barátok és vetélytársak.
Gaius és Marcus alig jutott a felnőttkorba, amikor váratlanul kirobbant rabszolgalázadás veszedelmével kell szembenézniük. Csatába szállnak, hogy a puszta életüket mentsék. Ezután rómába menekülnek, ahol meg kell álniuk, a saját lábukon, ami nem egyszerű a világ legizgalmasabb, leglüktetőbb városában. A fiúk nem tudnak és nem is akarnak ellenálni Róma kísértéseinek és veszélyeinek.
A senatorok között kíméletlen küzdelem indul ahatalomért. Véres összecsapások robbannak ki a polgárok között, melyek alapjaiban rázzák meg a római köztársaságot. Julius Caesar ott akar lenni a küzdőtéren.
A gladiátorok látványos küzdelmétől a consulok intrikájáig, a köztársaság gyarapodásáért vívott kegyetlen háborúktól a birodalmat szétszaggató politikai konfliktusokig és szenvedélyes szerelmekig mindent elmesél az ókori Rómáról Az uralkodó című négykötetes regényfolyam.
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
2 443 Ft
Online ár:
2 548 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása