Túlélők

Túlélők

Kate Furnivall
Kötési mód
papír / puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Vonalkód
9789636356859
Zseniális történet szerelemről, veszélyről, bátorságról és árulásról.1945. Németország. Klara Janowska és a lánya, a tízéves Alicja heteken át gyalogoltak, hogy eljussanak a Graufeld nevű, kitelepített személyek számára nyitott táborba. A zsúfolt, mocskos és veszélyes körülmények között a másik háromezer-kétszáz táborlakóval együtt, ők még a szerencsések közé tartoznak. Túlélték a háborút, és most mindent elkövetnek, hogy egy nap otthont teremthessenek maguknak a háború utáni világban. Ám mikor Klara felismer egy férfit a táborban, akiről azt hitte, hogy már csak a múltja egy része, megkezdődik a halálos macska-egér hajsza. A férfi pontosan tudja, mit tett Klara a háború idején, hogy megmentse a lányát. Klara pedig ismeri a férfi valódi személyazonosságát. Képesek lesznek egymás mellett élni, és megőrizni a másik titkát? Mi lesz a hallgatásuk ára? És vajon kijut-e bármelyikük is élve a táborból?xxx

„Izgalmas olvasmány, valóságos érzelmi hullámvasút.”

– Dinah Jefferies, A teaültetvényes felesége című regény szerzője„Az elejétől kezdve magával ragadott. Micsoda történet! Kate Furnivall olyan terepre merészkedik, ahová másoknak eszébe sem jutott. Jobb lesz óvakodnia annak, aki az anya és a lánya közé akar állni – különösen, ha azok Klara és Alicja.”

– Jane Corry, a Sunday Times bestsellerszerzője„Kiváló olvasmány, zseniálisan megírt, igazán megható történet, és alapos kutatómunka eredménye.”

– Lesley Pearse, a Hit és A múlt nyomában című bestsellerek szerzője„Kiváló történelmi regény – valóságos érzelmi hullámvasút.”

– Better Reading Magazine„Lebilincselő. Feszültséggel teli. Rejtélyes. Kate Furnivall nagyon ért hozzá, hogyan teremtsen olyan helyszíneket és karaktereket, akik még az utolsó szó elolvasása után is hosszú ideig az olvasóval maradnak.” – Jane Corry„Szenzációsan izgalmas cselekmény… Gyors tempójú egy kis baljós hangulattal.”

– Times
Eredeti ára: 3 490 Ft
2 618 Ft Internetes ár (fizetendő)
25 %
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +2610 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás