Túlélők

Túlélők

Kate Furnivall
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2019
Terjedelme
400 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 28 mm
Vonalkód
9789636356859

Túlélők


Zseniális történet szerelemről, veszélyről, bátorságról és árulásról.

1945. Németország. Klara Janowska és a lánya, a tízéves Alicja heteken át gyalogoltak, hogy eljussanak a Graufeld nevű, kitelepített személyek számára nyitott táborba. A zsúfolt, mocskos és veszélyes körülmények között a másik háromezer-kétszáz táborlakóval együtt, ők még a szerencsések közé tartoznak. Túlélték a háborút, és most mindent elkövetnek, hogy egy nap otthont teremthessenek maguknak a háború utáni világban. Ám mikor Klara felismer egy férfit a táborban, akiről azt hitte, hogy már csak a múltja egy része, megkezdődik a halálos macska-egér hajsza. A férfi pontosan tudja, mit tett Klara a háború idején, hogy megmentse a lányát. Klara pedig ismeri a férfi valódi személyazonosságát. Képesek lesznek egymás mellett élni, és megőrizni a másik titkát? Mi lesz a hallgatásuk ára? És vajon kijut-e bármelyikük is élve a táborból?

xxx

„Izgalmas olvasmány, valóságos érzelmi hullámvasút.”

– Dinah Jefferies, A teaültetvényes felesége című regény szerzője

„Az elejétől kezdve magával ragadott. Micsoda történet! Kate Furnivall olyan terepre merészkedik, ahová másoknak eszébe sem jutott. Jobb lesz óvakodnia annak, aki az anya és a lánya közé akar állni – különösen, ha azok Klara és Alicja.”

– Jane Corry, a Sunday Times bestsellerszerzője

„Kiváló olvasmány, zseniálisan megírt, igazán megható történet, és alapos kutatómunka eredménye.”

– Lesley Pearse, a Hit és A múlt nyomában című bestsellerek szerzője

„Kiváló történelmi regény – valóságos érzelmi hullámvasút.”

– Better Reading Magazine

„Lebilincselő. Feszültséggel teli. Rejtélyes. Kate Furnivall nagyon ért hozzá, hogyan teremtsen olyan helyszíneket és karaktereket, akik még az utolsó szó elolvasása után is hosszú ideig az olvasóval maradnak.” – Jane Corry„Szenzációsan izgalmas cselekmény... Gyors tempójú egy kis baljós hangulattal.”

– Times
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
2 478 Ft
Online ár:
2 478 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +240 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása