Üvegbűbáj /Bűbájoló történet 2.

Üvegbűbáj /Bűbájoló történet 2.

Vonalkód
9789636354848

Üvegbűbáj /Bűbájoló történet 2.


1815 - Miután Napóleont megfosztották trónjától és Elba szigetére száműzték, már a brit alattvalóknak is biztonságos a kontinensre utazniuk. A friss házas Jane és Vincent elfogadja a férfi régi barátjának és kollégájának meghívását. Monsieur Chastainnél és családjánál szállnak meg a festői belga kisvárosban, Binchében.
Miközben a két férfi az új bűbájolási technikákkal ismerteti meg egymást, Jane csak elméletben fejlesztheti tovább legújabb ötletét, mert állapota egy ideig nem teszi lehetővé, hogy tényleges bűbájolást végezzen, pedig mielőbb szeretné kipróbálni, lehetséges-e üvegbe zárni, s ily módon raktározni és szállítani a bűbájt.
A kellemesen csordogáló napok nyugalmát riasztó hír zavarja meg: Napóleon visszatért! Partra szállt Franciaországban, és már Belgium felé tart. Vincent azonnal haza akarja küldeni a feleségét, azt viszont nem hajlandó elárulni, hogy ő miért akar mindenáron maradni. Ám Jane-nek hamarosan nem csak amiatt kell aggódnia, hogy kettejük között megrendült a bizalom: francia katonák szállják meg a házat, és elhurcolják Vincentet.

"Végy egy csipetnyi Büszkeség és balítéletet, adj hozzá némi mágiát, és máris megkapod Mary Robinette Kowal elbűvölő történetét." - The Booklist

2012-ben a Nebula-díj jelöltlistáján legjobb regény kategóriában!
Borító ár:
3 299 Ft
Korábbi ár:
3 299 Ft
Online ár:
490 Ft
- 85%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása