SZENTPÉTERVÁR ÉKKÖVE

SZENTPÉTERVÁR ÉKKÖVE

Vonalkód
9789636353827

SZENTPÉTERVÁR ÉKKÖVE


Valentina éppen a családi birtok erdeiben barangol, amikor váratlan és ijesztő események sorozata alapjaiban megváltoztatja az életét. A forradalmárok felrobbantják a nyaralójukat és a húga lebénul.
Az arisztokrata származású Valentina Ivanova II. Miklós cár pénzügyminiszterének lánya, s most szembesülnie kell az omladozó cárizmus minden szörnyű következményével. Úgy érzi, meg kell keresnie útját az életben. Közben folyamatosan harcban áll családjával, mivel nem akar fejet hajtani apja akarata előtt, hogy egy előre elrendezett szeretetlen házasságra lépjen a fiatal és tehetős orosz gróffal.
Az erős akaratú, lázadó Valentina beleszeret Jens Friisbe, az egyenes jellemű és szenvedélyes dán mérnökbe. Mindent elsöprő szerelmük örökre összeköti az életüket.
Mindeközben Szentpétervárott folyamatosak a zavargások. A fényűző nemesség és a munkásosztály között egyre nagyobb a szakadék. A cár és a Duma "egymás torkának esnek", s az elegáns, pazar cári udvarnak meg vannak számlálva a napjai…

A szerző érzékletes leírásai szemünk elé tárják a cári Oroszországban zajló forradalom minden árnyoldalát. Letehetetlen, gyors tempójú tanulságos, erős érzelmeket ébresztő olvasmány!
Az írónő élménydús és elgondolkodtató történeteit saját családjának sorsa ihlette, mely generációkkal ezelőtt indult a cári Oroszországból….


" A csodálatosan kidolgozott emberi karakterek küzdelmesen próbálnak életben maradni egy olyan világban, ahol a politikai és családi fordulatok elképesztő változásokat hoznak mindennapjaikba."
- Diana Gabaldon
Borító ár:
Egyedi ár
Korábbi ár:
Egyedi ár
Online ár:
Egyedi ár


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása