Szellemekkel suttogó /A bosszú

Szellemekkel suttogó /A bosszú

Vonalkód
9786155054723

Szellemekkel suttogó /A bosszú


Egy hűvös, tavaszi éjszakán Grandview városkájában Gordon Reese, a nehézfiú fejébe vette: végleg szakít addigi életével, és búcsút int cimboráinak a Whetstone bárban. Arról, hogy fogadalmát soha ne szeghesse meg, ádáz gyilkosa gondoskodott. Ekkor kezdődött minden.
Mert Gordon a halála pillanatában visszatért erőszakos gyökereihez, és megkeseredett lelke gyorsan megtalálta a módját, hogyan vezesse le tomboló dühét, ami emésztette. Craig Lusakot, az utolsó embert, akivel életében találkozott, kísérteni és terrorizálni kezdte. Nem ismert kegyelmet: a bosszú, a harag és hajthatatlan vérszomj fűtötte.
A gond csak az, hogy Gordon nem a megfelelő embert vette célba…
Mikor Melinda Gordon, a szellemekkel suttogó hozzálát az ügy felgöngyölítéséhez, rábukkan Lusakra, aki félelemben éli napjait, rettegve tűri a szellem kínzásait. Azonban hamar kisül az is, a férfi titkol valamit Gordon halálával kapcsolatban. Melinda közbelépése a gyilkost arra készteti, hogy a nő nyomába eredjen. Ő a következő célpontja. Amíg a gyilkosság megoldatlan, Lusak minden egyes perccel gyengébb lesz, Melindára egyre nagyobb veszély leselkedik.
De vajon a jó és rossz között hányódó Gordon Reese-nek sikerül elűznie belső démonait és megmentenie Melindát az alattomos gyilkostól, vagy csillapíthatatlan bosszúvágya tragédiába torkollik?
Borító ár:
2 999 Ft
Korábbi ár:
2 999 Ft
Online ár:
490 Ft
- 84%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása