Vértestvérek /Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben

Vértestvérek /Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben

Simon Scarrow
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gold Book Kiadó
Kiadás éve
2015
Terjedelme
368 oldal
Dimenzió
142 mm x 208 mm x 35 mm
Vonalkód
9789634263548

Vértestvérek /Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben


Kr. u. 52, Róma. Egy férfi a haláltól rettegve láncra verve fekszik egy sötét, nyirkos kamrában. A titok, aminek birtokában van, ezrek életét sodorhatja veszélybe a birodalom legtávolabbi szélén. Vajon képes lesz kibírni a rá váró könyörtelen kínzást?

Britannia. A római csapatok arra készülnek, hogy szemtől szemben csapjanak össze törzsi ellenfeleikkel, akiknek szüntelen rajtaütései az utánpótlás, az emberi életek és a morál terén egyaránt nagy árat követeltek. Cato praefectus és Macro centurio, a legiók legjobb katonái, akik mindig az események sűrűjében vannak, a saját biztonságukkal a legkevésbé sem törődve vezetik embereiket a küzdelembe. A váratlan végkifejlet azonban felbőszíti a parancsnokukat, egyúttal arra enged következtetni, hogy árulás történt. Eközben Róma szövetségesei elkeseredetten próbálják megzabolázni rebellis honfitársaikat, akik lázadásra készülnek.

Ha valóban kém van a hadsereg soraiban, a barbárok lakta, ám stratégiailag fontos sziget meghódítása könnyen elakadhat. Macrónak és Catónak mindenképpen fel kell számolni a fenyegetést. De vajon képesek lesznek időben megtenni?
Borító ár:
2 999 Ft
Korábbi ár:
2 099 Ft
Online ár:
2 189 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása