Invictus /Egy vakmerő római kaladjai a hadseregben

Invictus /Egy vakmerő római kaladjai a hadseregben

Simon Scarrow
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gold Book Kiadó
Kiadás éve
2017
Terjedelme
352 oldal
Dimenzió
145 mm x 212 mm x 34 mm
Vonalkód
9789634264446

Invictus /Egy vakmerő római kaladjai a hadseregben


HISPANIÁT MEGSZÁLLTÁK, DE MÉG NEM HÓDÍTOTTÁK MEG, ÉS TOVÁBBRA IS VESZÉLYES KIHÍVÁST JELENT RÓMA SZÁMÁRA

Kr. u. 54. A római hadsereg katonáinak egyre nagyobb, a Földközi-tengertől az Északi-tengerig, az Atlanti-óceántól a Nílusig kiterjedő birodalom határait kell megvédeniük. Róma könyörtelenül rákényszeríti a leigázott népekre az uralmát, legiói a világ leghatékonyabb és legagresszívabb haderejét alkotják.

Ennek a seregnek két harcedzett veteránja Cato praefectus és Macro centurio, akiket többévi harc után rendelnek vissza Britanniából Rómába.

Csak kevés időt tölthetnek a forrongó, veszélyesen átpolitizált városban: hamarosan útnak kell indulniuk a praetorianus gárdával a lázongó Hispaniába, ahol a római uralommal szembeni ellenszenvet csak tovább fokozza a helyi törzsek közötti keserű versengés. A két régi jó barát és bajtársaik soha nem kerültek még szembe ilyen kihívással – ráadásul olyan földön, amely meghódíthatatlannak tartja magát...

Az Invictus a Sas-sorozat 15. része. Macro és Cato a római politikai elit legmagasabb köreiig terjedő hatalmi harc közepébe kerülve soha nem látott veszélyekkel kénytelen szembenézni.
Borító ár:
3 499 Ft
Korábbi ár:
2 449 Ft
Online ár:
2 554 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása