Az utolsó tánc Havannában

Az utolsó tánc Havannában

Rosanna Ley
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2017
Terjedelme
416 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 30 mm
Vonalkód
9789636356125

Az utolsó tánc Havannában


A nagy sikerű A VILLA és a VISSZATÉRÉS BURMÁBA szerzőjétől.

„Annyira élveztem Havanna perzselő, érzéki hangulatának leírását, hogy a könyv elolvasása után feltétlenül el akarok menni oda. Lenyűgöző történet, rokonszenves témákkal.”
– Dinah Jefferies, A teaültetvényes felesége című regény írója


Kuba, 1958
Elisa még csak tizenhat éves, amikor találkozik Duardóval, és attól a pillanattól fogva, amikor először rumbáznak Havanna belvárosában, tudja, hogy a fiú élete nagy szerelme. Duardo azonban forradalmár, aki eltökéli, hogy harcol Fidel Castro oldalán, Elisa pedig kénytelen elhagyni a hazáját, és újraépíteni az életét a távoli Angliában. De hogyan fékezhetné meg a tüzes Havanna iránti vágyódását, amikor a rumba ritmusa még mindig hívogatja?
Anglia, 2012
Grace-nek problémás a kapcsolata az édesapjával, mivel őt okolja imádott édesanyja korai haláláért. Pedig idén minden eddiginél nagyobb szüksége volna egy vállra, amelyen kisírhatja magát, mivel szerelemre lobbant egy tiltott férfi iránt. Theo kubai születésű bűvész, de Grace problémáit még ő sem tudja eltüntetni. Vajon a Theo iránt érzett szenvedélye elég lesz Grace-nek ahhoz hogy kockára tegye eddigi boldogságát?

„A helyszínek buják és egzotikusak, mint mindig, ami bizonyára örömet szerez Rosanna állandóan növekvő rajongói táborának.”
– THE SUN
Borító ár:
3 290 Ft
Korábbi ár:
2 402 Ft
Online ár:
2 336 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása