Velencéből szeretettel

Velencéből szeretettel

Rosanna Ley
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2023
Terjedelme
480 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 33 mm
Vonalkód
9789636358365

Velencéből szeretettel


A VILLA és A CITROMFA HOTEL bestsellerek szerzőjének varázslatos története a családi kötelékekről és a vágyaid követéséről, bárhová is visz ez az út...

„Végtelenül romantikus… úgy csúszik, mint egy mediterrán napsütéssel kevert könnyed bor.” – Saga

Mikor Joanna házassága válságba kerül, a fiatal nő hazatér a gyönyörű, de romos Szeder Farmházba, a dorseti vidékre, ahol a nővére, Harriet azért küzd, hogy fenn tudja tartani a családi farmot, és megbirkózzon a különc anyjuk okozta gondokkal. Joanna hamarosan egy köteg szerelmeslevelet talál a padláson, melyeket egy Emmy nevű festőnő írt. Nem tud ellenállni a kísértésnek, és a levelek alapján elindul a valóságban is felfedezni Emmy történetét. A levelek Lisszabon, Prága és Velence festői sikátoraiba és hídjaira repítik Joannát, ahol egy teljesen új, varázslatos világ tárul fel előtte. Eközben a Szeder Farmházban egy rejtélyes idegen tetézi Harriet problémáit. Joanna és Harriet legvégső célja azonban az, hogy megmentsék a farmot, és végre újra ráleljenek a saját boldogságukra és a közöttük lévő, homályba merült testvéri szeretetre.

---

„Imádtam ezt a csodálatos, tiltott szerelemről és rejtélyes családi titkokról szőtt mesét… egészen magával ragadó és gyönyörűen megírt történet.”

– Kate Furnivall, Az orosz szerető, A vörös sál és Az olasz feleség című bestsellerek szerzője„Szívhez szóló családi történet a régi, tiltott szerelem ellenállhatatlan kísértéséről, melynek a csodás olasz Riviéra ad lenyűgöző hátteret.”

– Rachel Hare
„Rosanna Ley egy sor izgalmas rejtélyt kombinál a szövevényes családi kapcsolatok bemutatásával, ahol a gyengéd romantika is szerepet kap. Élvezetes olvasmány, csodálatos regény.”

– Hot Brands, Cool Places„Izgalmas olvasmány családi kötelékekről és az álmok követéséről. Varázslatos olaszországi kaland.”

– Heat
Borító ár:
4 890 Ft
Korábbi ár:
3 472 Ft
Online ár:
2 934 Ft
- 40%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása