Szédítő Balaton - Caroline Wood-sorozat

Szédítő Balaton - Caroline Wood-sorozat

R. Kelényi Angelika
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Kiadás éve
2021
Terjedelme
360 oldal
Dimenzió
130 mm x 200 mm x 23 mm
Vonalkód
9786156145208

Szédítő Balaton - Caroline Wood-sorozat


ÖRÖKSÉG, CSALÁS, VESZÉLY, BALATON...

Caroline Wood élete ismét fenekestül felfordult. Nem elég, hogy szívtipró főnökéről nemrég kiderült, hogy titokban nős, de Carónak váratlanul Magyarországra kell utaznia nagybátyja temetésére, aki különös végakaratot hagyott hátra. Caro egy balatoni panziót örökölt, illetve egy panzió felét, amit gyerekkori szerelmével közösen kellene működtetnie. Miközben hadakozik a hagyaték miatt, kiderül, hogy egy német hotelmogul fenyegetéssel és erőszakkal szerzi meg az északi part jobbnál jobb ingatlanjait. Carónak félelmetes gyanúja támad, emellett francia főnöke is azt kéri tőle, írjon leleplező anyagot az aljas módszerekkel dolgozó szállodásról, aki bárkit félreállít, ha
az érdeke úgy diktálja.


Caro beépül a sokcsillagos szálloda konyhájára, a baj csak az, hogy ugyan enni szeret, de nem egy konyhatündér, mégis profi szakácsként kell bizonyítania. Szerencsére hamar nyomra bukkan, ugyanakkor szokása szerint halálos veszélybe is sodorja magát. Mit főz ki Caroline ezúttal, hogy ép bőrrel megússza a magyar gasztrokalandot?


R. Kelényi Angelika regényfolyamában a Caroline Wood-sorozatban a nagy sikerű Barcelona, Barcelona és folytatása, a Róma, Róma regényekből megismert lány krimibe illő, de a romantikát sem nélkülöző kalandjait olvashatjuk.
Borító ár:
4 999 Ft
Korábbi ár:
3 499 Ft
Online ár:
3 649 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása