ŐFELSÉGE KEGYELMÉBŐL /A HÁROM GRÁCIA-TRILÓGIA 1.

ŐFELSÉGE KEGYELMÉBŐL /A HÁROM GRÁCIA-TRILÓGIA 1.

Vonalkód
9789636354428
Isabel, Cate és Marguerite, a három nővér mostohaapjuk példáján már fiatalon megtapasztalja, hogy a XV. századi Angliában a férfiak kegyetlenül bánnak a feleségükkel, ezért elhatározzák, hogy soha nem mennek férjhez. Isabel, a legidősebb grácia elterjeszti a Graydon-átok hírét, miszerint akik szerelem nélkül próbálják házassággal magukhoz láncolni a Graydon hölgyeket, hamarosan életüket vesztik. Az átok működni látszik, több reménybeli vőlegény távozik a túlvilágra, mielőtt belekóstolhatna a házasélet örömeibe.
A király parancsának azonban nem lehet ellenszegülni, így Isabel minden tiltakozása hiábavaló, kénytelen feleségül menni Randall Braesfordhoz, a jó kiállású, ám törvénytelen származású lovaghoz.
A menyegzőt követően a férfi olyan szenvedéllyel ismerteti meg Isabelt, amelyről a lány még csak nem is álmodott korábban, és az is kiderül, hogy a nemesi vérnél a nemes szív előrébb való.
Cselszövésekben és összeesküvésben nincs hiány, s miközben Rand a becsületéért kénytelen harcolni, Isabel ráébred, mit is érez valójában a férje iránt.


"Jennifer Blake joggal érdemelte ki olvasói csodálatát és tiszteletét. Tudják, hogy az élvezetek világa vár rájuk az író könyveinek lapjain." - A Romance Review
Egyedi ár Internetes ár (fizetendő)
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása