Kisalföld és környéke kerékpáros útikalauz (2. kiadás)

Kisalföld és környéke kerékpáros útikalauz (2. kiadás)

Utikönyv És Térkép
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Frigoria Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve
2015
Terjedelme
114 oldal
Dimenzió
150 mm x 210 mm x 12 mm
Vonalkód
9789639586376

Kisalföld és környéke kerékpáros útikalauz (2. kiadás)


Kerékpáros útikalauz M 1:80 000 útvonaltérképpel, várostérképekkel, 26 túraajánlattal, háromnyelvű túraleírásokkal, látnivalók ismertetésével spirálos kivitelben.
A Kisalföld hazánk vizekben egyik leggazdagabb, legtöbb kerékpárúttal rendelkező, látnivalókban és természeti értékekben bővelkedő tája.
Az idegenforgalom számára kiemelt jelentőségűek a nagyobb városok és a Fertő tó környéke, de útikalauzunk a kisebb települések gyakran igen értékes és érdekes látnivalóira is fel kívánja hívni a figyelmet. A folyók mellett kellemes szabad strandok, kempingek találhatók.
A túrák útvonala végigvezet a Szigetköz, a Mosoni-síkság, a Hanság, a Rábaköz, a Pannonhalmi-dombság, valamint Sopron és a Fertő tó környékén. Ez a vidék közismerten gazdag szép és védett természeti értékekben, néprajzi, történelmi nevezetességekben.
Kedvelt turista úticél és kerékpározni is kiválóan lehet a kiépített kerékpárutakon, kerékpárosoknak ajánlott, jelzett ún. kerékpárbarát utakon és a szinte végig aszfaltozott folyó menti gátakon.
Borító ár:
3 500 Ft
Korábbi ár:
2 450 Ft
Online ár:
2 555 Ft
- 27%
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +750 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása