Balaton II. - Nyugati rész /Szabadidőtérkép

Balaton II. - Nyugati rész /Szabadidőtérkép

Térkép
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Cartographia Kft
Kiadás éve
2018
Terjedelme
1 oldal
Dimenzió
111 mm x 220 mm x 3 mm
Vonalkód
9789633520178

Balaton II. - Nyugati rész /Szabadidőtérkép


A Balaton környéke az egyik legnépszerűbb kerékpáros úti cél Magyarországon. A legismertebb kerékpáros túraútvonal a Balaton körüli Bringakörút, de a parttól kicsit eltávolodva is számos nagyon izgalmas és látványos kerékpáros útvonalat találhatunk. A Balaton II. Nyugati rész című aktív térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől nyugatra eső terület dolgozza fel, és ad tippeket a kerékpáros kalandozásokra.
A részletes, tájékozódást segítő térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív turisztikai tartalom, mint például a kerékpárutak, ajánlott kerékpártúra útvonalak, horgászhelyek, tanösvények, élményparkok, strandok, kikötők, valamint a kapcsolódó szolgáltatók is. A kiadvány tíz, különböző nehézségű kerékpártúra útvonalat javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, letölthető GPS track-kel (.gpx) szerepelnek.
Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben vagy épp vízitúrázás közben is használható. Bátran lehet rá rajzolni (például napi túratervet) alkoholos filccel - ami később nyom nélkül eltávolítható -, így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthető GPS track formájában is elérhetőek a funiQ aktív szabadidős portál QR kódokkal kapcsolódó oldalairól.
Ízelítő a tartalomból:
oBalatoni Bringakörút részletes leírással
oBadacsony gyalogtúra leírással
okiépített kerékpárutak
ojavasolt kerékpártúrák (GPS track)
okerékpárkölcsönzők, kerékpárszervizek
otanúhegyek
okilátópontok
ostrandok
okalandparkok, bobpályák, víziparkok
olovaglási lehetőség
ohorgászhelyek

Kapcsolódó kiadvány:
Balaton I. keleti rész aktív térkép
Eredeti ára: 2 990 Ft
2 183 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása