A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?
A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?
Stephen Le
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Typotex Kiadó
Kiadás éve
2021
Terjedelme
300 oldal
Dimenzió
152 mm x 228 mm x 23 mm
Vonalkód
9789634931072
Termékazonosító
00238910
A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?
Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.
Borító ár:
4 500 Ft
Korábbi ár:
3 150 Ft
Online ár:
3 285 Ft
- 27%
1% TündérPont
A termék megvásárlása után +0 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.