Nyugalom - 50 mindfulness és relaxációs gyakorlat a stresszkezelés érdekében

Nyugalom - 50 mindfulness és relaxációs gyakorlat a stresszkezelés érdekében

Dr. Arlene K. Ungera
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Scolar Kiadó
Kiadás éve
2018
Terjedelme
160 oldal
Dimenzió
135 mm x 165 mm x 15 mm
Vonalkód
9789632448732

Nyugalom - 50 mindfulness és relaxációs gyakorlat a stresszkezelés érdekében


Mindannyian nyugodt és boldog életre vágyunk, de csak néhányunknak sikerül megtalálnia. A helyzet az, hogy nem vagyunk felkészülve a 21. századra: túl gyors, túl zsúfolt, túl pörgős. És minél stresszesebb az életünk, annál nehezebb megtalálnunk az oázist, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.

De nem muszáj így lennie! Létezik segítség a mindennapok megpróbáltatásai ellen, amely megtöri a stressz által generált ördögi kört. Ez a könyv olyan vizualizációkat mutat be, amelyek hamar és eredményesen segítenek abban, hogy lelassuljunk és megnyugodjunk – bárhol legyünk és bármit csinálunk is. Ez a gyönyörű és praktikus kötet olyan bizonyítottan működő pszichológiai technikákra támaszkodik, mint a mindfulness, a kognitív viselkedésterápia vagy az emocionális agytorna.

Méretének köszönhetően a könyv tökéletesen alkalmas arra, hogy bárhol is vagyunk, mindig velünk legyen és elővegyük, ha segítségre van szükségünk. Nyissuk ki bátran, hogy megtaláljuk a belső békénket ebben a zűrzavaros világban.
Borító ár:
3 795 Ft
Korábbi ár:
2 657 Ft
Online ár:
2 770 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +270 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása