Érettségi Last minute: Informatika - A legfontosabb érettségi témák gyakorlatias összefoglalása - letölthető mellékletekkel.

Érettségi Last minute: Informatika - A legfontosabb érettségi témák gyakorlatias összefoglalása - letölthető mellékletekkel.

Schmieder László Tamás
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Klett Kiadó
Kiadás éve
2022
Terjedelme
160 oldal
Dimenzió
125 mm x 197 mm x 10 mm
Vonalkód
9789635780211

Érettségi Last minute: Informatika - A legfontosabb érettségi témák gyakorlatias összefoglalása - letölthető mellékletekkel.


Érettségizel informatikából? Jó döntés! Miért? Mert … - felkészülés közben nem csak az iskolának, az életnek is tanulsz; - közép- és emelt szinten is érdekesek, látványosak a feladatok; - minél többet gyakorolsz, annál jobb eredményt érhetsz el. Ez a könyv akkor tud segíteni neked, ha … - elhatároztad, hogy nem éred be 50%-os érettségi eredménnyel; - megoldottad a korábbi érettségi feladatok egy részét, de lassan haladtál; - megoldottad a korábbi érettségi feladatok egy részét, de a nehezebb kérdésekkel nem boldogultál; - ismerősen csengenek az informatikai szakszavak, de néha nem világos, hogy melyik mit jelent. A könyv a gyakorlati érettségi vizsgán használható sok-sok fogást mutatja be. Ha nem csak olvasod a könyvet, hanem leülsz a gép elé és kipróbálod őket, akkor nagy hasznát veszed majd! Ha megismered őket, akkor idővel egyre több és összetettebb problémát tudsz majd megoldani a segítségükkel. A kötetben található összes színes ábra letölthető színesben a honlapjáról, a www.klett.hu-ról, a kiadvány termékoldaláról a letölthető anyagok közül. További 4 fejezetet is itt helyeztünk el, amelyhez a könyvben található kóddal férsz hozzá. A könyv a szóbeli vizsga legfontosabb ismereteit magyarázza el. Nem jegyzet, nem felsorolja a fogalmakat, hanem minden esetben rávilágít azok eredetére, elmondja a céljukat, példákat mutat. Itt sem elég, ha csak olvasója vagy a könyvnek. Az interneten elérhető ismeretek is a rendelkezésedre állnak: ha a könyvet értő módon olvasod, akkor már tudsz kérdezni, és meg is értheted a választ. Ne feledd: nem lehet mindent tudni, ezért erre ne is törekedj! Tudj kevesebbet, de abban lásd meg az összefüggéseket, a dolgok logikáját! A könyvben nem válnak el a középszintű és emelt szintű ismeretek. Nem baj! Kezdj el egy-egy fejezetet, és addig juss el, amíg érted, amíg hasznát veszed! Nem kell elölről kezdened a könyvet, azzal a fejezettel indíts, amelyikkel szeretnél! Alkalmazd a megtanult ismereteket a korábbi évek érettségi feladatsorainak megoldásánál! Gondold végig, hogy mit olvastál, értsd meg, és tudd alkalmazni!
Borító ár:
2 790 Ft
Korábbi ár:
2 232 Ft
Online ár:
2 232 Ft
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása