Varázslatos számoló 3. évfolyam

Varázslatos számoló 3. évfolyam

Schadtné Simon Andrea
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Maxim Kiadó
Kiadás éve
2011
Terjedelme
92 oldal
Dimenzió
210 mm x 305 mm x 10 mm
Vonalkód
9789632611433

Varázslatos számoló 3. évfolyam


A kiadvány kompetenciaalapú, differenciáló, játékos feladatokkal dolgozza fel az adott évfolyamon elvárt tananyagot. Feladatai számtani alapokra helyezve fejleszti a biztonságos szám- és műveletfogalomra épülő számolási készségeket. A kiadvány célja a matematikai készségek, képességek gyakoroltatása, a logikai gondolkodás fejlesztése, illetve a megszerzett matematikai tudás rögzítése, elmélyítése. Ha a kijelölt feladatokat helyesen oldják meg a tanuló egy matrica a jutalmuk. Az összegyűjtött matricákból egy mesés társasjátékkal gazdagodhatnak a diákok.
Kötetünkkel szeretnénk egy kis kutatásra is ösztönözni a gyerekeket:néhány feladat mellé Nézz utána! részeket helyeztünk el, amelyek lehetőséget biztosítanak a tananyagon kívül újabb információ szerzéséhez, búvárkodáshoz, a Tudod-e? részek pedig érdekességeket tartalmaznak.
A feladatok megoldásai hamarosan megtalálhatóak a kiadó honlapján, a témazáró feladatlapok pedig a kiadótól igényelhetőek. Köteteinket iskolai és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.
Borító ár:
1 699 Ft
Korábbi ár:
1 359 Ft
Online ár:
1 359 Ft
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása