A szerelem és hóesés eltűnt évszaka

A szerelem és hóesés eltűnt évszaka

Jennifer Laam
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2023
Terjedelme
368 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 26 mm
Vonalkód
9789636358310

A szerelem és hóesés eltűnt évszakaÜresfejű. Könnyelmű. Önző. Feslett. Milyen gyakran derül ki az igazság az olyan nők jelleméről, akiket így emlegetnek?
A történelem különösen kegyetlenül elbánik azokkal a nőkkel, akik feszegetik a hagyományos szerepek kereteit, úgymint kötelességtudó lány, hű feleség és odaadó anya. A történelmi beszámolók, amelyeket többségükben férfiak írtak, rendszerint pellengérre állítják a nőket, ha bármi nyomát találják romantikus vagy szexuális "eltévelyedésnek". Azonban kevés lenyűgözőbb téma adódik, mint egy gyönyörű, rossz hírű nő.


A tizenhat éves, kíváncsi és híresen szép Natalja legszívesebben az orosz irodalom tanulmányozásában mélyülne el, ám édesanyja szerint ideje megfelelő férjjelölt után nézniük. Első bálján, az 1928-as moszkvai idényben rögtön lecsap rá a szerelem: az Oroszország-szerte ünnepelt költő, Alekszandr Puskin lép elé szégyenlősen, és örökre rabul ejti a szívét.
Házasságuk alatt sem alszik ki a szenvedély. Miközben boldog családi életüket élvezik, Nataljából az arisztokrácia báljainak csillaga válik, akit nemcsak irigyei méregetnek féltékenyen, de felkelti a cár figyelmét is. Nemsokára pedig felbukkan az udvarban Georges d'Anthés, a sármos francia, aki a végzetét jelenti Nataljának,a végét mindannak, amit igazán szeretett.
Borító ár:
5 999 Ft
Korábbi ár:
3 899 Ft
Online ár:
4 259 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +420 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása