Félig üres - Vörös Rózsa történetek

Félig üres - Vörös Rózsa történetek

Catherine Bybee
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Studium Plusz
Kiadás éve
2024
Terjedelme
384 oldal
Dimenzió
122 mm x 200 mm x 27 mm
Vonalkód
9786155781926

Félig üres - Vörös Rózsa történetek


Trina Petrov házasságát eleve rövid életűre tervezték. Azonban egy tragédia következtében a gyönyörű, érzékeny nő egyik napról a másikra a világ egyik leggazdagabb özvegyévé válik. Hogy valamelyest kiheverje a megrázkódtatást, Olaszországba utazik. Megfogadja magának, hogy amíg ott van a világ egyik legromantikusabb városában, nem szeret bele senkibe. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a hazafelé úton sem rabolhatják el a szívét.
A countryénekes sztár, Wade Thomas legutóbbi turnéja után egy hotelszobában pihen. A férfi nem tudja úgy kitenni a lábát az utcára, hogy ne rohamozza meg legalább egy rajongója, ezért kifejezetten üdítőnek találja, mikor a szálloda bárpultjánál mellette ülő, csinos nő a nevét meghallva értetlenül azt kérdezi tőle: "Talán ismernem kéne magát?"
Miközben egyre közelebbről megismerkednek, Trina megtudja, hogy néhai férje egészen más körülmények között halt meg, mint ahogyan azt mindenki gondolta. A nő veszélybe kerül, Wade azonban hallani sem akar arról, hogy szem elől veszítse őt. Fokról fokra közelebb kerülnek egymáshoz és a veszélyhez, és már mindketten tudják: ha életben maradnak, a szerelem fogja elsodorni őket.


"Trina és Wade története hollywoodi forgatókönyvbe kívánkozik. A tempó gyors, a karakterek szórakoztatóak és jól megírtak, a cselekmény fantasztikus." - ROMANCEREADERSITE
Borító ár:
4 999 Ft
Korábbi ár:
3 549 Ft
Online ár:
3 549 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +350 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása