Tavaly nyáron... emlékszel? /O`Neil testvérek 2.

Tavaly nyáron... emlékszel? /O`Neil testvérek 2.

Sarah Morgan
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Harlequin Magyarország Kft.
Kiadás éve
2016
Terjedelme
370 oldal
Dimenzió
118 mm x 195 mm x 25 mm
Vonalkód
9789634072492

Tavaly nyáron... emlékszel? /O`Neil testvérek 2.


Elise Philippe különösen rossz passzban van. Nemcsak hogy füstbe mennek a Csónakház kávézó megnyitására vonatkozó tervei, ráadásul még Sean O’Neil is hazatér Vermontba, és vonzóbb, mint valaha. Múlt nyáron együtt töltöttek egy emlékezetes éjszakát – olyan emlékezeteset, hogy Elise kis híján felülvizsgálja az „egy férfi – egy éjszaka” szabályt, mely szerint az életét éli.

Sean O’Neil, a neves sebész nagyjából olyan szívesen jön haza Snow Crystalba, mintha a fogát húznák. Csakhogy vészhelyzet van, és nem mondhat nemet: a családja kérésére kénytelen visszatérni, és megfogni a munka végét. Odahaza rengeteg emlék várja – no meg Elise Philippe, az üdülőközpont éttermének francia szakácsnője, akinek ajka még mindig olyan puha és édes, mint a híres francia édesség, a csokoládéhab.

A férfit nagyon csábítja a gondolat, hogy megismételjék Elise-zel az együtt töltött szenvedélyes éjszakát, de tudja, ha ez megtörténik, sokkal nehezebb lesz elhagynia az égig érő hegyek és a végtelen erdők birodalmát, legyenek bármilyen emlékezetesek is a lány csókjai...„Magával ragadó és szívet melengető történet, amelytől az ember kedvet kap, hogy újra látogatást tegyen Snow Crystalban.”
Publishers Weekly
Eredeti ára: 2 990 Ft
2 183 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása