Az ezüstpénz átka - A bártfai füvesasszony 1.

Az ezüstpénz átka - A bártfai füvesasszony 1.

Papp Noémi
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Jaffa Kiadó
Kiadás éve
2024
Terjedelme
256 oldal
Dimenzió
140 mm x 200 mm x 16 mm
Vonalkód
9789634759140

Az ezüstpénz átka - A bártfai füvesasszony 1.


A bártfai füvesasszony sorozat első kötete

1489 márciusának egy szokatlanul fagyos napján egy lübecki kereskedő szekere Bártfa közelében árokba borul, és a két utas, apa és fia súlyosan megsérül. Csakis Zsófia, a csinos, özvegy füvesasszony segíthet rajtuk, aki betegségűző főzeteivel és gyógyító tudásával évek óta gondoskodik a város polgárairól.
A sebesült apa Zsófia otthonában lábadozik, fia Bártfa hóhérának - egyszersmind felcserének -, Mihálynak a házába kerül. Az idegenek felkeltik a város kíváncsiságát, és amikor érkezésükkel csaknem egy időben szörnyű gyilkosságra derül fény, végképp felbolydul a nyugalom, és egyre erősödik irántuk a bizalmatlanság. Mihály és Zsófia nyomozásba kezdenek, hogy kiderítsék, mi történt pontosan, és ki lehet a bűnös. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy az asszony és betege, Andreas között fellángol a szenvedély. Ám a két külhoni férfi újabb fenyegető gyanúba keveredik: nem elég a gyilkosság, hamis pénz bukkan fel Bártfán. Márpedig Mátyás király a pénzhamisítókat kíméletlenül üldözi és halállal bünteti. Zsófia komoly dilemma elé kerül: a szívére vagy az eszére hallgasson?

PAPP NOÉMI letehetetlenül izgalmas romantikus kalandregénye a Mátyás-korabeli Bártfára repíti el olvasóját, ízelítőt adva a régi korok mindennapjaiból.
Borító ár:
4 999 Ft
Korábbi ár:
3 649 Ft
Online ár:
3 649 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +360 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása