Atlas - Pa Salt története

Atlas - Pa Salt története

Lucinda Riley
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
General Press Kft.
Kiadás éve
2023
Terjedelme
672 oldal
Dimenzió
137 mm x 197 mm x 42 mm
Vonalkód
9789634527046

Atlas - Pa Salt története


Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.

1928, Párizs. Egy ház kertjének eldugott sarkában a végkimerültségtől összeesik egy kisfiú. A család, amely rátalál, befogadja, és a szelíd, koraérett, tehetséges gyermek kivirágzik az új otthonában, azt azonban nem hajlandó elárulni, ki is ő valójában. Miközben lassan fiatal férfivá cseperedik, órákat vesz a neves párizsi konzervatóriumban, és szerelembe esik. Már!már elfelejti a múltja borzalmait és azokkal együtt az ígéretet is, amelynek a megtartására megesküdött. Ám amikor egész Európát a sötétségbe taszítja a gonosz, a szíve mélyén ő is tudja, hogy eljön az idő, amikor ismét menekülnie kell.
2008, Égei-tenger. A nővérek először gyűlnek össze a Titán fedélzetén, hogy végső búcsút vegyenek a rejtélyes apától, akit annyira szerettek. Meglepetésükre Pa Salt a hetedik nővérre bízta azt a tárgyat, amely fényt deríthet a múltjukra. Ám minden napvilágra kerülő igazság újabb kérdésekhez vezet.
Borító ár:
5 490 Ft
Korábbi ár:
4 008 Ft
Online ár:
4 008 Ft
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása