Hazatérés

Hazatérés

Lucinda Berry
Várható megjelenés
2022. 06. 02.
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2022
Terjedelme
320 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 0 mm
Vonalkód
9789636357924

Hazatérés


Újabb letaglózó történet A TÖKÉLETES GYERMEK szerzőjétől

Egy eltűnt nő váratlan hazatérése káoszba sodorja a családját, felfedve annak sötét titkait és pusztító igazságát.

„Mindazoknak, akik érzelmi hullámvasútra vágynak.”

– Publishers Weekly

Kate Bennett tizenegy évvel ezelőtt egy parkolóból tűnt el, hátrahagyva a férjét és a kislányát. Mikor egy csecsemővel a kezében, segítségért esedezve felbukkan egy montanai benzinkúton, a nyomozók azt gyanítják, hogy egy szekta rabolhatta el. Kate hazatérése az egész családja életét felforgatja. A férje újranősült, a lánya pedig alig emlékszik rá, ráadásul Kate sem úgy néz ki vagy viselkedik már, mint egykor.

Miközben a család segíteni próbál Kate-nek a társadalomba való visszailleszkedésben, olyan titkokat fednek fel egymás előtt, amelyeket mindeddig elhallgattak. Csakhogy nem ők az egyetlenek, akik titkolnak valamit. Ahogy egyre világosabbá válik, mi történt Kate-tel, arra is fény derül, hogy a hazatérésével még közel sem zárult le a sötét korszak, amely elől elmenekült.

A SZERZŐRŐL

Dr. Lucinda Berry pszichológus és vezető kutató a gyermekkori traumák területén. A klinikai tapasztalatait felhasználva alkotja meg felkavaró pszichológiai thrillerjeit, melyek elmossák a határt fikció és valóság között. Élvezettel vezeti végig az olvasóit az emberi psziché sötét zugain. Mikor éppen nem a tízéves fia után szaladgál, Los Angelesben láthatják futás közben, a következő maratonjára készülve.
Eredeti ára: 4 290 Ft
3 132 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása