Hét levél

Hét levél

J. P. Monninger
Várható megjelenés
2022. 09. 05.
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2022
Terjedelme
400 oldal
Dimenzió
122 mm x 200 mm x 28 mm
Vonalkód
9789636358020

Hét levél


"Ma este érkezel, vagy a holnap hoz el?"

A Dartmouthi Egyetemen tanító Kate Moreton tanulmányi szabadságra érkezik Írországba. Itt ismerkedik meg Ozzie Ferriterrel, az afganisztáni háború veteránjával, aki most halászként dolgozik. A jó nevű Ferriter család Blasket-szigeteki története évszázadokra visszanyúlik, s miközben a fiatalember nemcsak a felmenői, de a környék és az ír legendák rejtélyeibe is beavatni igyekszik a nőt, szenvedélyes szerelemre gyúlnak egymás iránt, és hamarosan összeházasodnak.
Idilli hónapokat töltenek a civilizációtól távol a saját szigetükön a saját kunyhójukat építgetve, ám Ozzie lelke nem lel békére, eltitkolt háborús emlékei árnyékot vetnek a hétköznapokra. Önsorsrontó, másoknak is ártó módon igyekszik megküzdeni a démonaival.
Kate a vállalhatatlan kapcsolat elől hazamenekül Amerikába. El nem válnak ugyan, de évekig még csak nem is beszélnek egymással. Egy nap a nő értesítést kap, hogy hős férje a tengerbe veszett. Kötelességének érzi, hogy visszatérjen Írországba, és felderítse a férfi halálának körülményeit.

"Felejthetetlen történet a tökéletlenségében is tökéletes szerelemről, mesés-misztikus ír környezetben." - Susan Wiggs, a The New York Times bestsellerírója
Eredeti ára: 4 499 Ft
3 284 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása