Vidd magaddal, amit csak elbírsz - Élnyomott kiadás

Vidd magaddal, amit csak elbírsz - Élnyomott kiadás

Gian Sardar
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2024
Terjedelme
384 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 27 mm
Vonalkód
9789636358464

Vidd magaddal, amit csak elbírsz - Élnyomott kiadás


A kurd származású írónő megrendítő regényének hőse, a fiatal Olivia minden vágya, hogy fotós legyen, és képeivel hatást gyakorolhasson az emberekre. 1979-et írunk, amikor Los Angelesben élő kurd barátja, Delan meghívást kap szülőhazájába az unokatestvére esküvőjére. Mivel Oliviát mindig is aggasztotta, hogyan hidalja át a származásukból adódó különbségeiket és azt, hogy nem ismeri a férfi világát, ahol felnőtt, úgy dönt, elkíséri őt az útra - ami jó alkalomnak tűnik arra is, hogy elkészítse a kiugrást hozó képeit.
Azonban nem tudta, mire vállalkozott: katonák, ellenőrző pontok,kijárási tilalom és folyamatos veszély fogadja. A szerelmese múltjával való szembesülés Kurdisztánban mindent felülír benne, amit addig gondolt a világról. Az iraki hadsereg által terrorban tartott kurd kisebbség összetartása, Delan szerető családja, a csodálatos táj a számára szokatlan illatokkal ugyanakkor rabul ejti Olivia szívét, és egyre közelebb kerül a férfi megértéséhez. Egy hirtelen tragédia viszont mindannyiuk életét felforgatja. És Olivia elkészíti a képeket, amiket sohasem lett volna szabad, és ezzel egy csapásra felnő a hivatásához.

"Időtlen, romantikus, az elejétől a végéig izgalmas, gyönyörű és szívszorító történet, amely arra emlékeztet minket, hogy minél inkább dolgozunk egymás megismerésén, annál jobban megértjük önmagunkat." - Steven Rowley, a Lily és a polip szerzője
Borító ár:
5 999 Ft
Korábbi ár:
4 259 Ft
Online ár:
4 259 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása