Karácsony New Yorkban (ünnepi limitált kiadás)

Karácsony New Yorkban (ünnepi limitált kiadás)

Fejős Éva
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Erawan Könyvkiadó
Kiadás éve
2021
Terjedelme
470 oldal
Dimenzió
125 mm x 200 mm x 24 mm
Vonalkód
9786155652554

Karácsony New Yorkban (ünnepi limitált kiadás)


Egy tinédzserkori fellángolás, egy szerelmes éjszaka - ennek köszönheti az életét az immár tizennyolc éves magyar fiú, Martin. A fiú apja nem más, mint Wayne "Sunny" White amerikai rocksztár, aki nagyszabású születésnapi partira hívja egykori szerelmeit. Martin anyja, Lina azóta lelkében lezárta a régi kalandot, ám egy sokkoló felfedezés hatására - és a zene iránt elkötelezett fia érdekében - mégis elfogadja a meghívást.
Örökölhető a tehetség? Fellobbanhat évtizedek múltával újra a szerelem? Van visszaút az önzésből a család felé, és kibékíthető egymással apa és fia, akiket a hírnév és csillogás fényévekre repített egymástól?
A zenei vénával megáldott, zűrös és hangos család együtt karácsonyozik New Yorkban, de a találkozás életre szóló tanulságokkal szolgál mindannyiuknak; tehetségről és bukásról, felfedezésről és elengedésről, gondtalanságról és felelősségről, de legfőképpen arról, hogy szeretni sosem késő.
Fejős Éva sikerkönyvének ünnepi, limitált kiadása - a szerelemről, rockról, utazásról és arról, hogy mindenki másképp öltözteti ünneplőbe a szívét.
Borító ár:
4 999 Ft
Korábbi ár:
3 499 Ft
Online ár:
3 649 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása