28 nyár

28 nyár

Elin Hilderbrand
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2021
Terjedelme
464 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 33 mm
Vonalkód
9789636357788

28 nyár


A #1 New York Times bestsellerszerzőjének, a ’69 nyara írójának új, „elragadó és keserédes” regénye... Egy titkos szerelmi viszonyról, mely évtizedeken keresztül tart – de lehet, hogy ez a nyár mindent megváltoztat. (People)„A történet nem elsősorban egy titkos viszonyról szól, inkább az édes nosztalgia és a sorsszerűség meséje.”

–Library Journal

A Jövőre veled ugyanitt című klasszikus filmet alapul véve (amelyet Mallory és Jake minden nyáron megnéznek), a 28 nyár feltárja egy évente egyetlen víkendre korlátozódó viszony gyötrelmeit, romantikáját, és azokat a drámai pillanatokat, amelyekkel ez a kapcsolat bonyolítja vagy éppen gazdagítja a saját és a szeretteik életét.

Amikor Mallory Blessing a halálos ágyán arra kéri a fiát, hogy hívjon fel egy számot, amelyet az íróasztala fiókjába eldugott papírcsíkon talál, a fiú nem tudja, mire készüljön. Arra azonban a legkevésbé sem számít, hogy a telefont Jake McCloud veszi fel. 2020 késő tavasza van, és Jake felesége, Ursula DeGournsey a közelgő elnökválasztás biztos jelöltje.

Repüljünk vissza 1993 andalító nyarára: Mallory nemrég örökölt a nagynénjétől egy tengerparti nyaralót Nantucket szigetén, és beleegyezik, hogy a bátyja nála tartsa a legénybúcsúját. Ezen Cooper egyetemi barátja, Jake McCloud is részt vesz, és Jake és Mallory között olyan kötelék alakul ki, amely – házasságot, gyerekek születését és Ursula politikai karrierjének csillagászati magasságokba emelkedését átvészelve – egészen addig tart, amíg Mallory megtudja, hogy gyógyíthatatlan beteg.


„Nantucketen sosem unalmas a nyár. A szerző ezúttal egy párt állít a fókuszba, akik sok évvel ezelőtt összejöttek, ám azóta külön élik az életüket, de évente egyszer együtt van részük egy szigeti idillben. Elragadó és keserédes.” –People

„Ez a lendületes regény Hilderbrand eddigi legjobbja… A történeteit el lehetne mesélni nagy vonalakban is, de a részletekre fordított figyelme teszi a karaktereit olyan élő, lélegző emberekké, akiket mi is ismerni szeretnénk.” –Elisabeth Egan, New York Times Book Review
Borító ár:
3 699 Ft
Korábbi ár:
2 700 Ft
Online ár:
2 626 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása