Az utolsó vonat Key Westre

Az utolsó vonat Key Westre

Chanel Cleeton
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2022
Terjedelme
384 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 26 mm
Vonalkód
9789636357917

Az utolsó vonat Key Westre


„Érzelmes utazás három fájóan sebezhető, de tudatos nő történetén keresztül. Izgalmas, drámai, mégis erőt adó sorok, gazdag történelmi részletekkel fűszerezve.”

– Natasha Lester, a The New York Times bestsellerszerzőjeA legendás, óceán felett húzódó Henry Flagler-vasútvonalon utazó turisták számára a munka ünnepének hétvégéje kiváló alkalom arra, hogy megfeledkezzenek egy kicsit az egész nemzetet szorongató gazdasági válságról. Ám ami az egyik embernek paradicsom, az a másiknak börtön, és a Key Westen élő HELEN már nagyon szeretne elszabadulni innen.

MIRTA Perez családja az 1933-as kubai forradalom után bizonytalan helyzetbe kerül, így hát a lámy beleegyezik egy elrendezett házasságba, s a nászútjára érkezik a szigetre.

ELIZABETH számára a Key Westen tett látogatás egy esély, hogy a Wall Street összeomlása után kihúzza a csávából az egykor vagyonos családját. Ám az útja innen az első világháború veteránjaival teli táborokba vezet, miközben egy olyan szokatlan szövetségest is mellé sodor az élet, aki maga is vadászik valamire.

A három nő útjai keresztezik egymást, és a rájuk leselkedő veszélyhez, csakis a szigetet fenyegető félelmetes hurrikán rettenetes ereje mérhető.

„A szerző az olyan erős nőkről szóló történeteiről ismert, akik szembeszállnak a szigorú társadalmi elvárásokkal, s akik egzotikus, történelmi szempontból fontos helyszíneken egy ígéretes jövő felé tartanak. Lebilincselő!” – Erika Robuck, a Hemingway lánya című regény bestsellerszerzője

A SZERZŐTŐL A KIADÓ GONDOZÁSÁBAN KORÁBBAN MEGJELENT:

JÖVŐRE HAVANNÁBAN

MIKOR ELHAGYTUK KUBÁT
Eredeti ára: 4 590 Ft
3 167 Ft Internetes ár (fizetendő)
31 %
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása