A szív hangja

A szív hangja

Kate Hewitt
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Kiadás éve
2023
Terjedelme
400 oldal
Dimenzió
135 mm x 205 mm x 30 mm
Vonalkód
9789635706846

A szív hangja


"Szívmelengető, érzelmes és rendkívül erőteljes." - Family Saga Reviews

"Az egyik legmeghatóbb, legmegrendítőbb könyv, amelyet valaha is olvastam." - Harlequin Junkie

Mit adnál azért, hogy anya lehess?
És azért, hogy az maradhass?

Alex élete teljes káosz. Alig bírja megtartani az állását, épphogy ki tudja fizetni a lakbérét, és már az idejét sem tudja, mikor volt utoljára párkapcsolata. Szóval egy váratlan terhességre igazán nincs szüksége.

Martha élete sínen van. Magasan szárnyal a karrierje, gyönyörű otthona és szerető férje van. De van, ami még hiányzik. Öt mesterséges megtermékenyítési kör után sincs még gyermeke.

A megoldás egyszerűnek tűnik. Alex tudja, hogy Martha mindent meg tud adni a gyermekének, amit ő nem. De Martha világa talán mégsem olyan tökéletes, mint amilyennek látszik, és az elengedés nem is olyan könnyű, mint amire Alex számított. Most olyan döntéssel kell szembenézniük, amely örökre összetörheti a barátságukat.

Kate Hewitt USA Today bestsellerszerző egy olyan történetet mesél el, amely a lelkünk legmélyéig hatol és örökre ott is marad. Mert sosem tudhatjuk, hogy egy barátságnak hol a határa, és azt sem, hogy mit tesz az emberrel, ha anyává válik.


"Egy érzelmi szakadék peremén tartott olvasás közben, és bár összetörte a szívemet, mégis teljesen kielégítő olvasmány volt." - Between My Lines

"Lehetetlen nem elveszni Martha és Alex világában... Az egyik kedvencem!" - Chick Lit Plus
Borító ár:
5 899 Ft
Korábbi ár:
4 306 Ft
Online ár:
4 306 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása