A Borgia-vallomások - Portré Cesare Borgiáról, a történelem hírhedt rosszfiújáról

A Borgia-vallomások - Portré Cesare Borgiáról, a történelem hírhedt rosszfiújáról

Alyssa Palombo
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2021
Terjedelme
528 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 36 mm
Vonalkód
9789636357658

A Borgia-vallomások - Portré Cesare Borgiáról, a történelem hírhedt rosszfiújáról


1492 perzselő nyarán Rodrigo Borgia elfoglalja a pápai trónt. Legidősebb fia, Cesare, Valencia újdonsült érseke rákényszerül, hogy kövesse apját az egyházba, noha nem erre a szerepre termett. Féltékeny tehetségtelen öccsére, akit apjuk arra a katonai pályára szánt, amelyre ő vágyott.

A vidéki lány, Maddalena Moretti addigi életében csupán azt tapasztalta meg, hogy aki hatalommal bír, az tönkreteheti az egyszerű emberek életét. Ám szolgálónak szegődve a Vatikán-palotába, találkozik Cesare Borgiával, és nem képes ellenállni, a férfi szépsége és modora lenyűgözi. Annyira, hogy a vágyai megingatják hitében és meggyőződésében.

Miközben háború dúl, és köpönyegforgató urak próbálják megnyirbálni a pápa tekintélyét, Maddalena és Cesare sorsa lassan egybefonódik. A lány a Borgiák veszélyes titkainak őrzőjévé válik, és el kell döntenie, hogy részt vesz-e annak a férfinak a hatalmi játékaiban, akit szeret. Miközben féltékenység és árulás fenyegeti szétszakadással a Borgia-családot, Cesare is kénytelen újragondolni látszólag korlátlan ambícióit.„Palombo hozzáértő keze alatt a Borgiák színes világa megelevenedik, felsejlik a társadalmi hierarchia, az ambíciókkal együtt járó, mindent felfaló kapzsiság – és a szerelem – sötét oldala.”
– Heather Webb, Az utolsó karácsony Párizsban című regény szerzője

Borító ár:
4 499 Ft
Korábbi ár:
3 284 Ft
Online ár:
3 194 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása