Határidőnapló 2023 - Burján Szafi

Határidőnapló 2023 - Burján Szafi

Burján Szafi
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Safira Stone Kft.
Kiadás éve
2022
Terjedelme
104 oldal
Dimenzió
168 mm x 90 mm x 5 mm
Vonalkód
9786158216326

Határidőnapló 2023 - Burján Szafi


Burján Safira, a Szafi Free és Szafi Reform termékek létrehozója az étkezés mellett évek óta több ezer embernek segít a lelki egyensúly megtalálásában, helyreállításában is. Ebben a 2023-as motivációs naptárban minden hétre egy-egy Szafi idézetet olvashatunk, melyek a nehezebb napokon segítenek átlendülni, erőt adni, a hétköznapokban pedig észrevenni az apró csodákat, megbecsülni a dolgainkat és hálát adni mindazokért, akik az életünket segítik valamilyen módon.

A Szafi lisztkeverékeket és különböző mentes termékeket több ezer ember fogyasztja idehaza és külföldön is. Bízunk benne, hogy ez a naptár is minél szélesebb körben elterjed, és hasznos lesz a mindennapok megtervezésében, átlátásában, valamint a testi-lelki egyensúly elősegítésében is.

A magyar alkotó keze által gazdagon illusztrált kiadvány praktikus méretének köszönhetően kényelmesen belefér a táskákba is, hogy mindenhova magunkkal vihessük. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet egy szerettünk vagy önmagunk részére, és egy egész éven át „fogja a kezünket”.

Szafi a közösségi média felületeken állandó aktivitással van jelen, Instagram oldalát 150 000 ember követi. Az alábbi linkre kattintva megtekintheted legfrissebb posztjait:
https://www.instagram.com/burjan_szafi/
Eredeti ára: 3 490 Ft
2 548 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása