Határidőnapló 2023 - Burján Szafi receptmelléklettel

Határidőnapló 2023 - Burján Szafi receptmelléklettel

Burján Szafi
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Safira Stone Kft.
Kiadás éve
2022
Terjedelme
256 oldal
Dimenzió
165 mm x 220 mm x 17 mm
Vonalkód
9786158216333

Határidőnapló 2023 - Burján Szafi receptmelléklettel


Burján Safira, a Szafi Free és Szafi Reform termékek létrehozója az étkezés mellett évek óta több ezer embernek segít a lelki egyensúly megtalálásában, helyreállításában is. Ez a 2023-as motivációs naptár mindezeket összesíti: minden hétre egy-egy Szafi idézetet olvashatunk, melyek a nehezebb napokonsegítenek átlendülni, erőt adni, a hétköznapokban pedig észrevenni az apró csodákat, megbecsülni a dolgainkat és hálát adni mindazokért, akik az életünket segítik valamilyen módon.

A magyar alkotók által gazdagon illusztrált határidőnapló receptmellékletet is tartalmaz, mely az aktuális hónapokhoz illő, finom és tápláló étel elkészítésére inspirál bennünket. A receptekhez ételfotókat is találunk, valamint több helyen QR-kódot is, melyek beolvasásával az adott étel elkészítéséről szóló videót tekinthetjük meg.

A Szafi lisztkeverékeket és különböző mentes termékeket több ezer ember fogyasztja idehaza és külföldön is. Bízunk benne, minél többen tudják majd használni a mindennapok megtervezésében, átlátásában, valamint a testi-lelki egyensúly elősegítésében is hasznos lesz ez a kiadvány, mely karácsonyi ajándéknak is tökéletes egy szerettünk vagy önmagunk részére, és egy egész éven át „fogja a kezünket”.

Szafi a közösségi média felületeken állandó aktivitással van jelen, Instagram oldalát 150 000 ember követi. Az alábbi linkre kattintva megtekintheted legfrissebb posztjait:
https://www.instagram.com/burjan_szafi/
Eredeti ára: 6 900 Ft
5 037 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása