Ehető gombák Magyarországon - Vadon termő gombák gyűjtése, feldolgozása és 200 hazai faj étkezési útmutatója
Ehető gombák Magyarországon - Vadon termő gombák gyűjtése, feldolgozása és 200 hazai faj étkezési útmutatója
Almási Petra
Várható megjelenés
2025. 09. 29.
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gingko Kiadó
Kiadás éve
2025
Terjedelme
384 oldal
Dimenzió
165 mm x 235 mm x 25 mm
Vonalkód
9786156326508
Termékazonosító
00263882
Ez a termék az árkötöttségi törvény (1997. évi CXL.törvény, VIII/A) hatálya alá tartozik, ami azt jelenti, hogy a megjelenéstől számított 1 éven belül 10 %-nál nagyobb kedvezményt a fogyasztói árból nem kaphat rá a vásárló (beleértve az ingyenes szállítási díjat és a tündérpontot is). A kedvezmények együttesen nem haladhatják meg a fogyasztói ár 10 %-át.
Ehető gombák Magyarországon - Vadon termő gombák gyűjtése, feldolgozása és 200 hazai faj étkezési útmutatója
EHETŐ GOMBÁK * BIZTONSÁGOS GYŰJTÉS * KONYHAI FORTÉLYOK
Az erdőn-mezőn vadon termő gomba értékes élelem és ízletes konyhai alapanyag. Nem meglepő, hogy gyűjtése és fogyasztása egyidős az emberiséggel. A gombaszedéssel töltött természetjárás test és lélek gyógyírja, a teli kosár pedig az élelem-önellátást és a kulináris kalandozásokat is támogatja.
Az Ehető gombák Magyarországon összefoglalja a gombászás történetét, a biztonságos gyűjtés írott és íratlan szabályait, a gombák friss felhasználási módjait és tartósítási technológiáit. Bemutatja a hazai ehető gombák teljes kínálatát 200 hazai faj részletes gyűjtési és felhasználási útmutatójával. A gyűjtemény éppúgy kalauzolja a kezdő, a gyakorlott gombászokat és a szakellenőröket e sokszínű világban, mint a különleges alapanyagokra nyitott háziasszonyokat és a szakácsokat.
FEDEZD FEL A MAGYARORSZÁGI EHETŐ VADONT!