Kecsketartás - Gondozás, ápolás - Sajtkészítés - Hústermékek (7. kiadás)

Kecsketartás - Gondozás, ápolás - Sajtkészítés - Hústermékek (7. kiadás)

Hans Spath
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Cser Kiadó
Kiadás éve
2020
Terjedelme
164 oldal
Dimenzió
165 mm x 235 mm x 10 mm
Vonalkód
9789632786292
A könyv tapasztalatokon és kutatásokon alapuló ismereteket közöl a kecske helyes tartásáról és gondozásáról, és nem utolsó sorban a megfelelő fajta kiválasztásáról. Szakszerű tanácsokat kapunk a kecskehús feldolgozásáról, és az egyre kedveltebb, élettanilag nagyon értékes kecskesajt készítését is elsajátíthatjuk. Részletesen megtudhatunk mindent az egyre kedveltebb kis állatról: a fajta kiválasztása, az állat tartása, húsának és tejének feldolgozása, valamint a sajt készítése. A tartalomból: A kecsketartás feltételei A kecsketartás története Kecskefajták Európában Gyakorlati kecsketenyésztés A kecske teljesítményei Szaporítás és felnevelés Tartási módok A kecskeistálló A takarmány előállítása Takarmányozás A kecskék egészségvédelme és betegségeik Tejtermelés Tej és tejtermékek Hústermékek Az irha értékesítése
Eredeti ára: 4 395 Ft
3 208 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása