Kecsketartás - Gondozás, ápolás - Sajtkészítés - Hústermékek (7. kiadás)

Kecsketartás - Gondozás, ápolás - Sajtkészítés - Hústermékek (7. kiadás)

Vonalkód
9789632786292

Kecsketartás - Gondozás, ápolás - Sajtkészítés - Hústermékek (7. kiadás)


A könyv tapasztalatokon és kutatásokon alapuló ismereteket közöl a kecske helyes tartásáról és gondozásáról, és nem utolsó sorban a megfelelő fajta kiválasztásáról. Szakszerű tanácsokat kapunk a kecskehús feldolgozásáról, és az egyre kedveltebb, élettanilag nagyon értékes kecskesajt készítését is elsajátíthatjuk. Részletesen megtudhatunk mindent az egyre kedveltebb kis állatról: a fajta kiválasztása, az állat tartása, húsának és tejének feldolgozása, valamint a sajt készítése. A tartalomból: A kecsketartás feltételei A kecsketartás története Kecskefajták Európában Gyakorlati kecsketenyésztés A kecske teljesítményei Szaporítás és felnevelés Tartási módok A kecskeistálló A takarmány előállítása Takarmányozás A kecskék egészségvédelme és betegségeik Tejtermelés Tej és tejtermékek Hústermékek Az irha értékesítése
Borító ár:
4 395 Ft
Korábbi ár:
3 077 Ft
Online ár:
3 208 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +960 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása